FORMULA 1 TM 2021 YARIŞ TAKVİMİ KESİNLEŞTİ:
FORMULA 1 TM TURKISH GRAND PRIX 2021
8-9-10 EKİM’DE GERÇEKLEŞECEK

Intercity İstanbul Park’ta, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 1 – 2 – 3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Formula 1TM Turkish Grand Prix 2021 etkinliğinin tarihi, takvimdeki Japonya yarışının iptal edilmesi sebebiyle güncellendi ve son halini aldı. Kesinleşen yeni takvime göre, dünyanın en önemli motor sporları organizasyonu Formula 1 TM etkinliği, 8-9-10 Ekim’de Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilecek. 

Formula 1TM yönetimi, 2021 yarış takvimini yeniden güncelledi ve kesinleşen son halini açıkladı. Kesinleşen takvime göre Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilecek olan Formula 1TM Turkish Grand Prix 2021, bir hafta ileri alınarak 8-9-10 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

“Formula 1TM Turkish Grand Prix 2021 Heyecanı Tam Gaz Devam Ediyor”

Intercity İstanbul Park Genel Müdürü Sadi Hezber, konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu; “Tüm dünyada pandeminin sebep olduğu karmaşıklık sebebiyle bu sezonki yarış takviminde pek çok kez değişiklikler oldu. Intercity İstanbul Park olarak bu süreçte de Formula 1TM yönetimiyle sıkı temasta bulunarak, belirsizlikler noktasında çözüm önerilerimizi sunduk ve uyum yeteneğimizi sergileyerek güncellenen takvimdeki yerimizi koruduk. Kesinleşen takvime göre 8-9-10 Ekim tarihlerinde dünyanın gözü İstanbul’da ve Intercity İstanbul Park’ta olacak. Bu kapsamda bilet satışlarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Mevcutta biletlerini almış seyircilerimizin hiçbir işlem yapmasına gerek bulunmuyor. Geçtiğimiz yılın en iyi yarışını gerçekleştirerek Türkiye’ye yaşattığımız gururu bu yıl seyircili olarak tekrar edeceğiz. Bu heyecana ortak olma fırsatını kaçırmak istemeyenleri zaman kaybetmeden biletlerini almalarını tavsiye ediyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz