Sharz.net Teknoloji Meraklılarını Elektrikli Sürüş Haftası’na Davet Ediyor!

Ülkemizde 250 şarj noktasıyla en geniş yayılıma sahip olan şarj operatörü şirketlerinden Sharz.net, tüm teknoloji meraklılarını ve otomobil tutkunlarını, ana sponsoru olduğu Elektrikli Sürüş Haftası’na, davet ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası, 11-12 Eylül 2021 tarihleri arasında, İstanbul Tuzla’daki AutoDrom pistinde kutlanacak. Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği TEHAD tarafından hayata geçirilen etkinlikle ilgili olarak Sharz.net Genel Koordinatörü Ece Şengönül, “Yakın gelecekte hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak elektrikli otomobillere olan farkındalığı artırmak adına TEHAD’ın düzenlediği etkinliğe ana sponsor olarak destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz ve tüm teknoloji meraklılarını AutoDrom’a bekliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Türkiye’deki birçok şarj operatörüne altyapı sağlayan ve 250 şarj noktasıyla ülkenin en yaygın şarj ağına sahip olan Sharz.net, Elektriki ve Hibrit Sürüş Haftası’nın ana sponsoru olarak, tüm teknoloji meraklılarını ve otomobil tutkunlarını etkinliğe davet ediyor. 2019 yılında ilk kez düzenlenen ve bu yıl 11-12 Eylül tarihleri arasında İstanbul Tuzla’daki AutoDrom Pisti’nde gerçekleştirilecek etkinlikte, tüketiciler BMW, DS, Honda, Hyundai, Jaguar, Lexus, MINI, MG, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Renault, Tesla, Toyota markalarına ait elektrikli ve hibrit modelleri pist alanında deneyimleme fırsatı bulacak.

Etkinliğin ana sponsorluğunu üstlenerek ülkemizdeki elektrikli otomobil pazarının gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getiren Sharz.net Genel Koordinatörü Ece Şengönül, konuyla ilgili olarak “Yakın gelecekte hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak elektrikli otomobillere olan farkındalığı artırmak adına TEHAD’ın düzenlediği etkinliğe, ana sponsor olarak destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz ve tüm teknoloji meraklılarını AutoDrom’a bekliyoruz. Pistte deneyimlenecek otomobillere şarj imkanı sağlamak üzere alanda şarj istasyonlarımızın kurulumunu da gerçekleştirdik.” açıklamasını yaptı.Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği TEHAD Başkanı Berkan Bayram ise “Duymak yetmez, denemek gerek sloganıyla elektrikli otomobilleri merak eden, ancak şimdiye kadar deneyimleme şansı bulamayanlar, Elektrikli Sürüş Haftası etkinlik alanında gerçek bir deneyim fırsatı yakalamış olacak. Çevreye saygılı, sıfır emisyonlu otomobillerin ülke çapında yaygınlaşması adına 2’nci kez düzenlediğimiz etkinliğe ana sponsor olarak destek veren Sharz.net’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz