Renault “En Teknolojik Otomotiv Markası” ve En İyi Veri Kullanımı” ödüllerini aldı
RENAULT’YA TECH BRANDS TURKEY VE MARTECH AWARDS’TAN İKİ ÖDÜL

Renault, Türkiye’nin en teknolojik markalarının belirlendiği Tech Brands Turkey’de “En Teknolojik Otomotiv Markası” seçildi.

Pazarlama iletişimi konusunda faydalanılan teknolojilerin ödüllendirildiği MarTech Awards 2022’de ise Renault, “En Iyi Veri Kullanımı” ödülüne layık görüldü.

Pazarlama iletişimi teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarının ödüllendirildiği MarTech Awards 2022 ve Türkiye’nin en teknolojik markalarının belirlendiği Tech Brands Turkey Ödülleri sahipleri buldu. Nielsen Türkiye’nin kontrolünde Türkiye temsili 12 ilde gerçekleşen araştırma sonuçlarına göre Renault, otomotiv kategorisinde “En Teknolojik Otomotiv Markası” seçildi.   Pazarlama iletişimi için faydalanılan teknolojilerin yaratıcı ve etkili kullanımını ödüllendiren MarTech Awards 2022’de ise Renault Express Combi için OMD Türkiye ile hayata geçirilen çalışma kapsamında Renault, “En İyi Veri Kullanımı” ödülünün sahibi oldu. Renault Express Combi’nin hedef kitlesine en etkin şekilde sunulması için DMP’yi (Data yönetimi platformu) merkeze alan medya stratejisi kurgulandı. DMP’de dönüşümü olmayan kullanıcılar, CRM verilerine dayalı olarak segmente edildi. Bu sayede farklı veri kaynaklarını birleştirerek oluşturulan doğru hedef kitleleri, kişiselleştirilmiş görsellerle yeniden hedeflenerek gerçek kullanıcıya doğru mesajla ulaşıldı. Farklı kanallardan reklam frekansına fazla maruz kalınması önlenerek müşteri deneyimi iyileştirildi. Kampanya sonunda supression stratejisi ile %32 daha fazla kullanıcıya erişildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz