Ford Trucks, 2022’nin “En Beğenilen Lojistik Tedarikçisi” oldu!

Ağır ticari araç sektöründe gerek mühendislik tecrübesi gerekse de 60 yılı aşkın mirası ile öne çıkan global marka Ford Trucks, bu yıl 13.sü düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri’nde “En Beğenilen Lojistik Tedarikçisi” seçildi.

Aysberg Basın Yayın tarafından organize edilen, seçici kurulu taşımacılık ve lojistik sektörünün en etkili sivil toplum örgütleri olan Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) ile ulusal medya ve sektörel yayınların temsilcilerinden oluşan Atlas Lojistik Ödülleri yarışması sonuçlandı. Yarışmaya 114 aday başvurdu. Firmaların faaliyet başarılarına göre ya da hayata geçmiş bulunan projeleriyle yarıştığı kategorilerin yanı sıra sonuçları internet oylaması ile belirlenen “Yılın En Beğenileni” kategorisinde 12 bin 48 oy kullanıldı.

“Yılın Lojistik Tedarikçisi” dalında yarışan, 60 yılı aşkın süredir ağır ticari sektöründe “En verimli taşıma çözümleri ile değer yaratmak” vizyonu ile hizmet veren Ford Trucks, bu dalda en yüksek oyu alarak, “2022 Yılının En Beğenilen Lojistik Tedarikçisi” seçildi.

Ford Trucks lojistikte güvene dayalı ve köklü ilişkilerini sürdürüyor

Hem iç hem de dış pazar için ağır ticari araç üretip geliştirmeyi sürdüren global marka Ford Trucks’ın başarısının nedenlerinden biri de müşterilerinden aldığı güç ve müşteri odaklı çalışmalarına taviz vermeden devam ediyor olması. Türk lojistik firmaları dünyada özellikle karayolu taşımacılığında çok önemli bir konumda ve milyarlarca dolarlık ticaret hacminin gerçekleşmesinde kritik bir rol oynuyorlar. Uluslararası başarılara sahip bu köklü ve güçlü lojistik firmalarıyla Ford Trucks’ın ağır ticari araç sektöründeki tecrübesi, üretim gücü ve inovatif uygulamaları bir araya geliyor ve bu iş birlikleri sayesinde hem Ford Trucks hem de lojistik şirketleri güçlenerek büyüyor. Ford Trucks uzun yıllardır olduğu gibi lojistik sektörüne hem satış hem de satış sonrası sunduğu hizmetlerde güvene dayalı ve köklü ilişkilerini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle, Türk mühendislerin geliştirdiği ve Eskişehir’de üretilen “2019 Uluslararası Yılın Kamyonu” ödüllü Ford Trucks F-MAX, yüksek performanslı motoru ve ileri teknolojik donanımları ile şirketlerin ve sürücülerin büyük beğenisini kazandı. Ford Trucks araçları sahip oldukları düşük maliyetler ve sundukları güç, verimlilik ve konforla uzun yollarda kullanıcılara büyük avantajlar sağlıyor.

Ford Trucks geleceğin teknolojilerine öncülük etmeyi hedefliyor

60 yılı aşkın süredir ağır ticari sektöründe hizmet veren Ford Trucks, %100 elektrikli kamyonunu ve Ford Otosan’ın mühendislik yetenekleri, teknoloji üretimi ve Ar-Ge gücü ile geliştirdiği bağlantılı ve otonom sürüş teknolojilerini geçtiğimiz günlerde Hannover’de düzenlenen Uluslararası Ticari Araç Fuarı’nda (IAA) tanıttı.

Ford Trucks “müşterilerini önemseyen ve işlerini geliştiren yol arkadaşı olmak” amacıyla yenilikçi ürün ve hizmetler devreye almaya devam ediyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz