Mercedes-Benz Türk, yurt içi nakliye sektörüne
2022 yılının en yüksek adetli teslimatlarından birini gerçekleştirdi
Alp Özler, Mercedes-Benz markalı 150 adet kamyonunu teslim aldı

  • Alp Özler Grup bünyesindeki Alp Özler Uluslararası Lojistik ve Yılnak A.Ş.’ye 150 kamyon teslim eden Mercedes-Benz Türk, yurt içi nakliye sektöründe 2022 yılının en yüksek adetli Mercedes-Benz marka kamyon & çekici teslimatlarından birine imza attı.
  • Alp Özler Grup; yurt içi nakliye, uluslararası nakliye, proje taşımacılığı ve ağır nakliye alanında kullanacağı yeni araçları için Mercedes-Benz’in Actros, Arocs ve Atego modellerini tercih etti.
  • Mercedes-Benz Kamyon Finansman’ın kredi desteği ile Mercedes-Benz Türk bayileri Hasmer Otomotiv ve Gelecek Otomotiv tarafından satış işlemleri yapılan araçlar için 23 Kasım tarihinde İstanbul’da bir tören gerçekleştirildi.

1990 yılından bu yana nakliye hizmeti veren Alp Özler Grup; grup bünyesinde yer alan Alp Özler Uluslararası Lojistik ve Yılnak A.Ş. firmalarının yurt içi nakliye, uluslararası nakliye, proje taşımacılığı ve ağır nakliye alanında kullanacağı yeni araçları için Mercedes-Benz’in Actros, Arocs ve Atego modellerini tercih etti. Alp Özler, büyük bir kısmı Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen toplam 150 adet kamyonu Mercedes-Benz Kamyon Finansman’ın kredi desteği ile filosuna ekledi. Böylece Mercedes-Benz Türk, 2022 yılının en yüksek adetli Mercedes-Benz marka kamyon & çekici teslimatlarından birine imza attı.

Teslimatları tamamlanan araçlar için 23 Kasım 2022 tarihinde İstanbul’da düzenlenen törene; Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Mercedes-Benz Kamyon Finansman CEO’su Gökmen Onbulak, Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, Mercedes-Benz Kamyon Finansman Pazarlama ve Kamyon Satış Müdürü Onur Sağdıç, Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Koordinatörü Mesut Vatansever, Hasmer Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Fatih Mehmet Ulçay, Hasmer Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Burak Ödül, Gelecek Otomotiv Direktörü Serdar Ulağ, Gelecek Otomotiv CEO Bekir Koman, Gelecek Otomotiv Filo Müdürü Yusuf Odabaş, Alp Özler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Gece, Alp Özler İstanbul Bölge Müdürü Ali Osman Yücel, Alp Özler Grup Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Gece, Yılnak Genel Müdürü Ömer Gece ve Alp Özler Filo 2. El Genel Müdürü Kaan Gece katıldı.

Teslim aldığı Mercedes-Benz Actros, Arocs ve Atego modellerindeki 150 adet kamyonla birlikte son 10 yılda Mercedes-Benz markalı toplam 768 adet kamyonu filosuna ekleyen Alp Özler, büyüme stratejisinin bir parçası olarak 2023 yılında da Mercedes-Benz Türk’ten yeni araçlar satın almayı planlıyor.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, “Uzun yıllardır güçlü bir iş birliği içerisinde olduğumuz Alp Özler, en önemli araç yatırımlarından birinde Mercedes-Benz Türk’ü tercih ederek Actros, Arocs ve Atego modellerimizden oluşan toplam 150 aracı filosuna ekledi. Bu teslimatın 2022 yılında yurt içi nakliye sektörüne gerçekleştirilen en yüksek adetli teslimatlardan biri olması bizim açımızdan ayrı bir önem taşıyor. Son teknolojiye sahip araçlarımızla Alp Özler Grup’un hizmet kalitesini bir adım daha öteye taşıyacağını düşünüyorum. Başta Alp Özler firmasına, güçlü sinerjinin oluşturulması ve araçların satın alınmasındaki katkılarından dolayı Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Gece olmak üzere ekibime, bayilerimiz Hasmer Otomotiv ve Gelecek Otomotiv’e, araçların kredilendirilmesinde emeği olan Mercedes-Benz Kamyon Finansman’a ve bu önemli iş birliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Alp Özler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Gece ise, “1990 yılında uluslararası ve şehir içi nakliye ile sektöre giriş yapan şirketimiz, her geçen gün faaliyet alanını ve iş hacmini büyütmeyi başardı. Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla imza attığımız uzun süreli ve başarılı çalışmaların yanında gerçekleştirdiğimiz önemli yatırımlarla bugünkü konumumuza ulaşmayı başardık. Firma olarak, yaptığımız yatırımlardan önce çok ciddi araştırmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda yaptığımız değerlendirmeler sonucunda da sahip olduğu teknoloji ve ekonomik avantajlar nedeniyle uzun yıllardır çalıştığımız Mercedes-Benz marka araçları tercih ettik. Önceden sahip olduğumuz güvenli, sağlam ve kaliteli araçlardan da bildiğimiz gibi Mercedes-Benz’in sunduğu performans ve sağladığı düşük yakıt tüketiminin yanı sıra; yaygın servis hizmetinden yararlanabilmemiz ve satın aldığımız kamyonların ağırlıklı olarak Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilmesi de tercihimizde etkili oldu. Bu önemli iş birliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen Mercedes-Benz Türk, Hasmer Otomotiv ve Gelecek Otomotiv’in değerli yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bünyesinde yer alan Alp Özler Uluslararası Lojistik, Alp Özler Filo Kiralama, Alp Özler İkinci El Otomotiv, Akartur A.Ş. ve Yılnak A.Ş. ile Alp Özler Grup birçok global müşterisine, kendi alanlarında profesyonel ve deneyimli ekibiyle hizmet veriyor.

Çeyrek asrı aşan bir süredir Türkiye’nin öncü meşrubat markasının ülke genelinde fabrikalardan depolara dağıtılmasında kesintisiz faaliyet gösteren grup şirketlerinden Alp Özler Lojistik, birçok e-ticaret ve gıda firmasına da çözümler sunuyor. Türkiye’deki en genç çekici filosuna sahip olan Alp Özler Lojistik, yurt içinde günlük 400’ün üzerinde tır yükleme kapasitesine sahip. Uluslararası taşımacılık alanındaki 40 yıllık tecrübesi ile hizmet veren şirket, ağırlıklı olarak Balkan ülkeleri olmak üzere Avrupa’ya ihracat yapan firmalara çözümler sunuyor. Proje ver ağır taşımacılık alanında yarım asırlık tecrübeye sahip olan Alp Özler Grup şirketlerinden Yılnak A.Ş. de, Alp Özler Lojistik’in Mercedes-Benz’den duyduğu memnuniyet nedeniyle 2022 yılında çift çeker çekici alımında tercihini Mercedes-Benz’den yana kullanarak filosunu gençleştiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz