MAN, 2024 yılı otobüs teslimatlarına personel taşımacılığının dev markası ile devam etti:
ALTUR’UN, 35 OTOBÜSLÜK YATIRIMINDA TERCİHİ
‘YOLLARIN ASLANI’ MAN LİON’S COACH OLDU

2024 yılına hızlı başlayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., sektörlerinin lider firmalarına yaptığı toplu teslimatlarına devam ediyor. 2024’ün ilk büyük teslimatı ise Türkiye’nin personel taşımacılığı alanındaki lider firması ALTUR’a yapıldı. Yeni araç yatırımında MAN’ı tercih eden ALTUR, filosunu 35 adet ‘Sustainable Bus Award – Sürdürülebilir Otobüs Ödülü (Sby Award 2022)’ sahibi yeni Lion’s Coach ile güçlendirdi. Yeni yılda otobüs yatırımlarına Yolların Aslanı MAN Lion’s Coach ile devam eden ALTUR’a satın aldığı 2024 model otobüsler, İstanbul’da düzenlenen özel bir törenle teslim edildi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., hızlı başladığı 2024 yılında teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni geliştirmelerle birlikte konfor, güvenlik, performans ve yüksek yakıt tasarrufu ile seyahat sektöründe standartları yeniden belirleyen MAN Lion’s Coach, sahip olduğu üstün nitelikleriyle yeni yılda da Türkiye’nin lider firmalarının gözdesi olmayı sürdürüyor. 2020 yılından aldığı ‘Coach of the Year- Yılın Otobüsü’ ödülünün ardından, 2022 yılında da modern görünümü, verimliliği ve çevre dostu özellikleri ile sektörün prestijli ‘Sustainable Bus Award (Sby Award) – Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’nü de layık görülen MAN Lion’s Coach’u tercih eden son firma ise, alanının köklü ve lider markası ALTUR oldu.

1976 yılında başladığı personel taşımacılığı sektöründe, kaliteli hizmet anlayışı ile kısa sürede büyük başarı kaydeden ALTUR, 2024 araç yatırımında MAN’ın ödüllerle tescilli otobüslerini tercih etti. Filosuna 35 adet son model MAN Lion’s Coach ile güçlendiren firmaya yeni araçları, düzenlenen özel bir törenle teslim edildi. MAN’ın İkitelli’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu ve Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ev sahipliği yaparken, ALTUR Turizm adına Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak ile her iki firmadan yetkililer katıldı.

“Bizim için en önemli kriter yolcularımızın memnuniyetidir”

Türkiye’de çok önemli şirketlere servis hizmeti verdiklerini vurgulayan ALTUR Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, şunları kaydetti:

“ALTUR, yarım asra yaklaşan tecrübemiz ile sektörde ülkemizin en önemli markalarından bir tanesiyiz. Bizim için ilk günden bu yana yolcu memnuniyeti, her zaman en önemli odağımızı oluşturdu. Bu memnuniyeti sağlamak için, en iyi firmalarla çalışıyoruz. Bugün filomuzda farklı markalardan 14 bin adet aracımız bulunuyor. MAN da gerek 250 yılı aşan köklü tecrübesi gerekse de üstün nitelikli araçları ile kendini kanıtlamış küresel bir marka. Özellikle konfor, güvenlik, teknoloji, yüksek yakıt tasarrufu, çevreci motoru, uzun bakım aralıkları ve en önemlisi de satış sonrası hizmetleri ile memnun olduğumuz ve yıllardır filomuzda tercih ettiğimiz önde gelen markalardan bir tanesidir.

Bugün de bu köklü iş birliğimizi, teslim aldığımız 35 adet son model MAN Lion’s Coach otobüslerle daha da ileri taşıyoruz. Yeni araçlarımızın sahip olduğu özelliklerle operasyonlarımızda bize önemli bir güç ve değer katacağına inanıyorum. Yeni araçlarımızın, hem markamıza hem de tüm yolcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

“2024’te de köklü ve lider firmalarının tercihi olmaya devam ediyoruz

Yeni yıla yoğun bir teslimat süreci ile başladıklarını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu, şunları söyledi:

“2024 yılı bizler için art arda teslimatlar gerçekleştirdiğimiz bir yıl oluyor. Ülkemizde alanında öncü ve lider firmaların tercihi olarak, teslimatlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. MAN olarak, sadece üstün nitelikli ve ödüllü araçlarımızla firmalarımızın tercihi olmuyoruz. Bunun yanında satış anından başlayan ve satış sonrası dahil ‘ömür boyu iş ortağı’ anlayışı ile devam ettiğimiz uzun bir süreci hayata geçirmiş oluyoruz. Araç sattığımız her firmanın 7/24 yanında oluyor ve satış sonrası hizmetlerimiz ile operasyonlarını kesintisiz bir şekilde sürdürmelerine destek veriyoruz. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. olarak, MAN Truck & Bus SE’nin küresel ölçekte en başarılı ülkelere verdiği ‘Market of the Year’ ödülünü üç yıl üst üste bize kazandıran hizmet kalitemizi, yeni yılda daha da ileri taşıyarak devam ettirmeyi hedefliyoruz.

Bugün de gerek araçlarımızın üstün nitelikleri gerekse de verdiğimiz bu hizmetin kalitesi nedeniyle bir kez daha markamızı tercih eden ülkemizin güzide markalarından ALTUR’a, yeni araç teslimatımızı gerçekleştiriyoruz. ALTUR, sadece sektöründe değil, bugün ülkemizde adını en değerli şirketler listesine yazdırmış çok kıymetli, tecürebeli ve bir o kadar da seçici bir marka. Dolayısıyla ALTUR’un 35 otobüslük bu yatırımında MAN Lion’s Coach’ı tercih etmesi, bizler için ayrı bin önem ve anlam taşıyor. Yeni MAN otobüslerimizin, ALTUR’un bu başarı yolculuğuna önemli katkılar yapacağına inanıyor ve araçlarımızın kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz.”

“Yolların Aslanı MAN Lion’s Coach’lar ALTUR Ailesi’ne hayırlı olsun”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ise, sektörde iyi bir yıl geçirdiklerini ve yeni yılda da bu ivmeyi devam ettirdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

“2023 yılında gerek şehir içi gerekse de seyahat otobüsleri noktasında başarılı bir yıl geçirdik. 2024 yılına da bu başarılı ivmeyi devam ettiriyoruz. Araçlarımız üstün niteliklerinin yanı sıra MAN olarak sunduğumuz satış sonrası hizmetin kalitesi ile de sektörellerinin lider firmalarının tercihi oluyorlar. Bugün de yine servis ve personel taşımacılığı alanında gösterdiği başarı ile Türkiye’nin önemli markaları arasında yer alan ALTUR firmamıza, yılın ilk büyük teslimatını yapıyoruz. Böylesine değerli, lider bir markanın tercihi olmak, araç kalitemizin yanında, verdiğimiz hizmetin de kendileri tarafından kabul gördüğünün bir göstergesi. Bize duyulan bu güveni, daha da ileriye taşıyarak, iş birliğimizi sürdüreceğiz. ‘Yolların Aslanı’ son model MAN Lion’s Coach’larımızın ALTUR Ailesi’ne ve yolcularına hayırlı olmasın dileriz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz