Atık toplama operatörüne göre Allison şanzımanlar, operasyonları için tek seçenek

0
1513

Atık toplama operatörüne göre Allison şanzımanlar,

operasyonları için tek seçenek

Suez, tüm Avustralya atık toplama filosunun iş yükünü karşılayabilmesi için Allison tam otomatik şanzımanlar ile donatılmasını tercih ediyor.

Farklı markalarda atık kamyonları ile hizmet sunan Suez, güvenilirlik ve zorlu işletim koşullarında kullanım kolaylığı sağlaması nedeniyle Avustralya filosundaki 1.300 kamyonun tamamını Allison tam otomatik şanzıman donanımı ile kullanıyor.

Uzun süredir atık ve geri dönüşüm şirketi olarak çalışmalarına devam eden Suez, filoları daha verimli hale getirdiği için dünya çapında kendini kanıtlamış Allison şanzımanların kullanımını şart koşan bir politikaya sahip. Suez’in Sidney Ekipman Müdürü Ray Wilson, “En önemli husus, Allison’ın kamyon kullanımında en zorlu koşullarda dahi güvenilirliği ve kararlılığıdır” dedi.

Suez filosu, yerleşim yerlerinde kullanım için tahsis edilen yandan yüklemeli ve sıkıştırıcılı; sanayi tipi büyük atık bidonları için ise önden yüklemeli ticari ve endüstriyel kamyonlardan oluşuyor.

Wilson, “Allison 4000 Serisi™ şanzıman donanımlı Fuso kamyonları, ticari ve endüstriyel operasyonlarda kullanıyoruz. Yakın zamanda da Iveco Eurocargo ve Isuzu kamyonlar satın aldık. Yerleşim bölgelerindeki operasyonlar için de çoğunlukla Allison 3000 veya 4000 Serisi™ şanzıman donanımlı Iveco Acco ve Mercedes Benz Econic kamyonlarını kullanıyoruz” diye belirtti.

Wilson, zorlu görev koşullarının sabit ani hızlanma ve yavaşlama, dar manevra alanları, sürekli PTO kullanımı ve zorlu arazileri kapsadığına belirterek başka hiçbir uygulama alanında kamyonlara böyle bir baskı uygulanmadığına değindi.

Wilson, “Şanzıman maliyetine baktığımızda, sadece bakım-onarım giderleri belirleyici değildir. Aynı zamanda düşük verimliliğe sahip bir şanzıman, maliyetli demektir” diyerek; “Bu kadar zorlu ve değişken bir ortamda çalışmasına rağmen Allison şanzımanlar, güvenilirliği ile ön plana çıkıyor ve kullandığımız uzun yıllarda hiçbir problem yaşamadık. Uzun servis aralıkları ve sorunsuz çalışmaları ile Allison’ın servis maliyetleri de oldukça uygun” diye ekledi.

Suez Sidney Bakım ve Onarım Atölye Müdürü Doug Wade, Allison’un güvenilirliğini kanıtladığını belirtti. “Suez’de geçirdiğim yaklaşık 15 yıl boyunca kamyonlarımızdaki Allison şanzımanını çıkarmamız veya değiştirmememiz gerekmedi. Oldukça dayanıklı şanzımanlar ve normal olağan bakımda asla bir sorun çıkarmadılar” dedi.

Wilson, güvenilir ve uygun maliyetli olmasının yanı sıra, Allison donanımlı kamyonların ayrıca “operatöre karşı dayanıklı” olduğunu da belirtti. “Bu şekilde kastettiğimiz, Allison şanzımanların kullanımı kolay ve operatörler için rahat olmasının yanı sıra sürücü kaynaklı herhangi bir kötü kullanıma da dayanabilmeleridir” şeklinde açıkladı.

Allison’un Avustralya Satış Müdürü Robert Cavagnino, şanzımanlarının sağladığı dayanıklılık ve verimlilik sayesinde ülkedeki atık yönetimi sektöründe rakipsiz bir üne kavuştuğunu söyledi.

Cavagnino, “Allison, Avustralya’da atık kamyonu şanzımanı alanında pazar lideridir ve sağladığı performans ve güvenilirlik nedeniyle sektöre hakimdir. Suez, bu durumu Allison donanımlarına olan bağlılıkları ile gösterdi” ” diye belirtti.

Allison Transmission hakkında

Allison Transmission (NYSE – New York Borsası: ALSN), orta ve ağır ticari araçlar için dünyanın en büyük tam otomatik şanzıman üreticisi ve şehir içi otobüsleri için hibrid tahrik sistemlerinde liderdir. Allison şanzımanları, atık, inşaat, itfaiye ve acil durum, dağıtım, otobüs, karavan, savunma ve enerji gibi farklı alanlardaki uygulamalarda kullanılmaktadır. 1915’te kurulan Allison’ın Genel Müdürlüğü Indianapolis, Indiana, A.B.D.’dedir ve yaklaşık 2,700 çalışanı bulunmaktadır. 80 ülkede faaliyet gösteren Allison Transmission’ın, Çin, Hollanda ve Brezilya’da merkez ofisleri ve Hindistan, Macaristan ve Amerika’da üretim tesisleri yer almaktadır. Allison dünya çapında 1,400 distribütör ve bayi lokasyonuna sahiptir. Allison hakkında daha fazla bilgi, allisontransmission.com’dan edinilebilir.

Suez Avustralya Hakkında

Suez Avustralya, atık, su, petrol ve gaz sektörlerinde 2.600 kişi istihdam etmektedir. Şirket, Avustralya genelinde 100 ayrı operasyona sahip olup, atık geri kazanım bölümü, her hafta Avustralya genelinde 56.000’den fazla müşteriye ve 3.7 milyon konuta toplama, geri dönüşüm ve kaynak kurtarma hizmeti sunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz