MAN, pazar pozisyonunu korudu, güçlendirdi

0
3175

MAN, pazar pozisyonunu korudu, güçlendirdi

MAN ürün yelpazesine ‘hafif’ dokunuş: TGE

“O sadece VAN değil, tam anlamıyla bir MAN

2018 yılı ilk 10 aylık TÜİK tescil verilerine göre MAN ve Neoplan markalı seyahat otobüsleri, %14 pazar payını korudu. Türkiye pazarındaki yurt içinde satılan seyahat otobüslerinin tamamı 2 aks 13 metre ve 2+1 VIP koltuklarla satıldı. MAN Lion’s Coach ve aynı tarihte Türkiye pazarına sunulan NEOPLAN Tourliner’ın 2 aks 13 metrelik versiyonları, seçkin firmaların öncelikle tercihleri oldu.

Türkiye kamyon pazarında Ekim sonu itibari ile %11 ile çift haneli pazar payına ulaşan MAN, ithal kamyon pazarındaki geleneksel liderliğini de sürdürdü.

MAN TopUsed, daralan 2. el piyasasında uluslararası pazarlarla işbirliğini geliştirerek müşterilerine destek olmaya devam ediyor. 2018 yılında yapmış olduğu otobüs satışlarının %60’ını, kamyon/çekici satışlarının ise %35’ini yurt dışına satma başarısını gösteren MAN TopUsed 2018 yılını toplam 600 satış rakamı ile kapatacak.

Rekabetçi yaklaşımı ve başarılı çalışmaları ile Satış Sonrası Hizmetler alanında da fark yaratan MAN’ın Türkiye’de geliştirdiği Servis Yönetim Sistemi Management Information System for After Sales – MI4A ise diğer ülke operasyonlarından da yoğun ilgi görüyor.

MAN ürün yelpazesine ‘hafif’ dokunuş: TGE… 250 yılı aşan köklü geçmişi ile Dünyanın üretim ve mühendislik devinin kalite ve teknolojisini yeni bir segmente taşıyan yeni hafif ticari aracı MAN TGE, Türkiye’de ilk kez görücüye çıktı. Üstün nitelikli araçlarıyla 3 ile 44 ton teknik kapasite aralığındaki geniş ürün gamına sahip MAN, TGE modellerinin de katılımı ile, her türlü yük taşımacılığına hizmet verecek kapasiteye ulaştı.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin Yılsonu Değerlendirme Toplantısı, bu yıl 19 Aralık 2018 tarihinde, The Ritz-Carlton Oteli’nde düzenlendi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, İkinci El Satış Direktörü Aydın Yumrukçal, Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Şinasi Ekincioğlu ile Hafif Araç Satış Müdürü Cumhur Kutlubay’ın katıldığı geleneksel toplantı, bu yıl önemli bir gelişmeye de ev sahipliği yaptı.

Otobüs, kamyon & çekici, ikinci el ve satış sonrası hizmetler alanında şirket ve sektöre yönelik 2018 gelişmeleri, 2019 öngörülerinin paylaşıldığı toplantıda, MAN kalite ve güvencesini yeni bir segmente taşıyan hafif ticari araç TGE serisinin ilk tanıtımı da yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz