RENAULT TRUCKS BAYİ AĞININ YENİ gücü; ERMAN GRUP

Mersin merkezli Erman Grup, ticari araçlar ve lojistik alanındaki deneyimi ile Renault Trucks yetkili bayi ağına katılıyor.

Erman Grup, bünyesinde Erman Ticari Araçlar, Erman Lojistik, Express Frigo, Packerman ve ED Sigorta şirketleri ile hizmet sunuyor. Hali hazırda Erman Lojistik şirketleri ile Renault Trucks kullanıcısı olan grup, iş birliğini Renault Trucks yetkili bayi olarak geliştiriyor. Erman Grup, kullanıcı olarak da deneyimlediği Renault Trucks kamyon ve çekicilerin yetkili bayi hizmetlerini de yürütmek üzere yatırım yapıyor.

Erman Grup çatısı altında çalışmalarını sürdüren Erman Ticari Araçlar, yeni iş anlaşması ile bölgesinde Renault Trucks araçlarının satış ve satış sonrası hizmetlerinden sorumlu olacak. Erman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, yeni oluşumları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Erman Ticari Araçlar, 2011 yılında Alman DNV-GL’nin ATP-FRC Türkiye temsilciliği için kuruldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin ATP Konvansiyonu’na taraf olduğu 2019 yılına kadar; Mersin, İstanbul, İzmir, Mardin ve Hatay’da kurulu acenteliklerimiz ile frigorifik tırların ATP-FRC muayene ve belgelendirmelerini yaptık. Ülkemizin ATP konvansiyonuna taraf olması için gönüllü danışmanlık hizmeti verdik. Yeni iş birliğimiz doğrultusunda Erman Ticari Araçlar, ATP-FRC, ADR muayeneleri yanı sıra Renault Trucks araçlarının satış ve satış sonrası hizmetleri sunacak” diye belirtti.

Aslında Renault Trucks araçlar ile kullanıcı olarak tanıştıklarına değinen Mehmet Deniz; “Lojistik operasyonlarının detaylarına hakim ve Renault Trucks araçlarının kullanıcı deneyimine de sahip olduğumuz için Mersin yetkili bayilik görevimizi başarı ile yürüteceğimize ve bölgemizde araçlarımızın popülasyonunu arttıracağımıza güvenimiz tam. Araç seçimine dair bilgi birikimimiz kadar satış sonrası hizmetlerin önemi ve müşteri memnuniyeti kriterleri de bizim çok hakim olduğumuz konular” dedi.

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ise Renault Trucks olarak Türkiye’de faaliyete başladıklarından bu yana Mersin bölgesinde aktif olduklarını belirterek; “Bölgenin Türkiye’de lojistik sektörü için stratejik önemi, bizi her zaman satış ve satış sonrası hizmetlerimizi geliştirmek üzere motive ediyor. Renault Trucks olarak bu bölgede güçlü bir varlığımız mevcut ve daha da güçlendirmek için aralıksız çalışıyoruz. Erman Ticari Araçlar, işin mutfağını bilen bir iş ortağı olarak Renault Trucks’ın satış ve satış sonrası çalışmalarında bizler için çok kıymetli bir partner. Müşteri beklentilerindeki uzmanlıklarının hizmetlerimize değer katacağına kuşkumuz yok” şeklinde açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz