Bosch iş ortaklarından Ak-say Otomotiv’in İzmir şubesi açıldı

0
1504

Bosch iş ortaklarından Ak-say Otomotiv’in İzmir şubesi açıldı

Yaklaşık 50 yıldır Bosch iş ortakları arasında yer alan Ak-Say otomotiv yeni şubesini İzmir’de açtı. Portföyünün yüzde 95’i Bosch Otomotiv Yedek parça ürünlerinden oluşan Ak-say Otomotiv’in yeni şube açılışı Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı Steven Young ve Bosch Otomotiv Türkiye, İran ve Orta doğudan sorumlu Yedek Parça Bölge Direktörü Kıvanç Arman tarafından gerçekleştirildi.

Her zaman uzun vadeli kalıcı iş birlikleri geliştirmeye önem veren Bosch, yaklaşık 50 yıllık iş ortağı Ak-say Otomotiv’in İzmir’de bulunan yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

1970’ten bu yana Bosch ile iş ortaklığı bulunan ve ürün gamının yüzde 95’i Bosch Otomotiv Yedek parça ürünlerinden oluşan Ak-say Otomotiv, yalnız yedek parça değil, Bosch Car Service ağının Türkiye’de yayılmasıyla ilgili de aktif rol oynuyor. Ak-say Otomotiv İstanbul ve Ankara’dan sonra geçtiğimiz günlerde İzmir şubesini hayata geçirirken, şube açılışı Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı Steven Young’ın katılımıyla gerçekleşti.

Young konuşmasında “Portföyündeki ürün gamının yüzde 95’i Bosch Otomotiv Yedek parça ürünlerinden oluşan Ak-Say, kendini sürekli yenileyen, yenilikleri takip eden, müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına adeta kendisiyle yarışan bir iş ortağımız. Bugün yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdiğimiz Ak-Say Otomotiv, sadece yedek parçada değil, Bosch Car Service ağının Türkiye’de yayılmasıyla ilgili de aktif rol oynuyor.” dedi.

Bosch olarak her zaman uzun vadeli kalıcı iş birlikleri geliştirmeye önem verdiklerini vurgulayan Young ayrıca, bayilerinin yeni teknolojiye yatırım yapabilmesinin ve trendlere ayak uydurabilmesinin kendileri için büyük bir önem arz ettiğini belirtti.

Otomotiv yan sanayiinin, teknolojinin en hızlı geliştiği alanlardan biri olduğunu ifade eden Young, Bosch gibi dünyadaki hızlı değişim sürecini takip eden ve yeniliklere yön vermek isteyen şirketlerin, sektörün gelişimine aralıksız yatırım yaptığını vurguladı. Otomotiv yedek parça pazarının tüm dünyada büyüdüğünü belirten Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı Steven Young, “Sektörün büyüklüğünün 2020 yılında 722,8 milyar dolara ulaşması beklenirken, Türkiye’de de dünyadaki trendlere paralel olarak büyüme yaşanıyor. Değişen yaşam şekilleri ve uzak mesafe sürüş ihtiyacı nedeniyle araç başına kat edilen kilometre miktarları artıyor. Bu nedenle otomobil sahiplerinin, araçlarının kullanım süreleri, bakım ve onarımına verdikleri önem de artış gösteriyor. Elbette bu noktada nihai tüketiciyle şirketimiz arasındaki en önemli aracı olan bayilerimize büyük önem düşüyor.” dedi.

Dağıtım ağı ve bayi yapısıyla her geçen gün büyüyen Bosch, Otomotiv Yedek Parça İş Birimiyle Türkiye’de 11 ürün gamında 140 bin kalemin üzerinde yedek parça sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz