Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. Hafif Ticari Araçlar’ dan

Emay’ a 6 Adet Sprinter

Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. Hafif Ticari Araçlar 2020 yılındaki teslimatlarına hızla devam ediyor. 15+1 ve 19+1 kişilik 6 adet Sprinter araç, Mercedes-Benz Has Otomotiv İzmir’de Emay Makina Temsilcilik Tur.İnş.Taş.Tic.Ve San.A.Ş teslim edildi.

Gerçekleştirilen teslimat töreninde, Emay Makina Temsilcilik Tur.İnş.Taş.Tic.Ve San.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cenk Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Ece Yıldırım’a ait araçlar Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Filo Satışlar Sorumlusu Coşkun Civan, Has Otomotiv Genel Müdürü Turan Dik ve Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Özkan Yavru tarafından teslim edildi.

Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak: “ 2020 yılının markamıza ve uzun yıllardır çalıştığımız Emay Makina Temsilcilik Tur.İnş.Taş.Tic.Ve San.A.Ş’a hayırlı olmasını diler, Sayın Muzaffer Yıldırım, Cenk Yıldırım ve Ece Yıldırım’a Mercedes-Benz’i tercih ettikleri için teşekkür ediyorum.”

Emay Makina Temsilcilik Tur.İnş.Taş.Tic.Ve San.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yıldırım: “2020 yılı içerisinde çalışmalarımızın devam edeceğini bildirir ve tüm Mercedes Benz ailesine teşekkürlerimi iletmek isterim”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz