GELİŞİM LOJİSTİK, RENAULT TRUCKS İLE MALİYET TASARRUFU SAĞLIYOR

Gelişim Lojistik, uluslararası taşımacılık faaliyetleri için yine Renault Trucks T serisi araçlar ile filo yatırımı yapıyor.

Gelişim Lojistik, İtalya başta olmak üzere tüm Avrupa’ya kuru yük taşımacılığı operasyonlarını sürdürüyor. İlk olarak 2019 yılının sonunda 4 adet Renault Trucks çekici teslim alan Gelişim, filosuna iki adet Renault Trucks T 480 ve bir adet T 460 çekici daha katıyor.

Gelişim Lojistik’in yeni araçları Renault Trucks yetkili bayisi Koçaslanlar Otomotiv’in Hadımköy Şubesi Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı tarafından Gelişim Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman İneci’ye teslim edildi.

Rakiplerine göre yakıt tasarrufunu deneyimledik
Abdurrahman İneci, Renault Trucks dışında aynı konfigürasyonlara sahip yeni farklı marka çekicileri de olduğunu belirterek; “İlk Renault Trucks çekicilerimizi teslim aldığımızdan bu yana araçlarımızı ortalama 90 bin km kullandık. Filomuzda aynı özelliklere sahip yeni olan diğer araçlarımızla kıyasladığımızda 100 km’de ortalama 3 litre yakıt tasarrufu gözlemliyoruz. Performans, verimlilik ve sürüş konforu anlamında tüm beklentilerimizi karşılayıp bir de böyle bir yakıt tasarrufu sununca yine Renault Trucks çekicileri tercih ettik” dedi.

Filo yatırımında tek noktada toplam çözümler, büyük avantaj
Abdurrahman İneci, yeni alımlarında Renault Trucks’ın toplam çözümlerini değerlendirerek Finansal Hizmetler’den (RTFS) faydalandıklarına değindi; “RTFS’nin sunduğu finans paketleri sayesinde hem uygun faiz oranlarıyla kredi sağladık, hem işlemlerimiz pratik oldu hem de kredi limitimizi koruduk” şeklinde açıkladı.

Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Mesut Süzer, Gelişim Lojistik’in Renault Trucks ailesine yeni katıldığını belirtti; “Gelişim filosunda aynı konfigürasyonlarda farklı marka araçlar bulunuyor. Bu nedenle araçlarımızın tüm özelliklerini karşılaştırma şansına sahipler. Renault Trucks ile performans ve toplam sahip olma maliyetleri anlamında çok memnun kaldılar. Bundan sonra uzun soluklu bir çözüm ortaklığımız olacağına inanıyoruz” diye belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz