CEVA Logistics, Hamburg’da Airbus Üretim Tedarik Sözleşmesi İmzaladı

  • CEVA Logistics, A320 ailesi yapısal montajı için üretim tedarikinden sorumlu olmanın yanı sıra hem Hamburg’daki uçak iskeleti aksanlarının donanımından hem de A330 ve A350 aksanlarının üretiminden ve donanımından sorumlu olacak olup 50.000 metrekareden büyük bir alana kurulu depoyu yönetecek.
  • CEVA, hâlihazırda Hamburg’da yedek parça ve bileşenleri yönetiyor.
  • Bu kapsamlı program sayesinde CEVA, havacılık lojistiğinin global lideri olarak konumunu daha da güçlendiriyor.

Uluslararası havacılık sektöründe büyük atılımlar yapan CEVA Logistics, uçak üreticisinin Hamburg, Almanya’daki montaj tesisinde Airbus için üretim tedarik sürecini yönetmek üzere sözleşme imzaladı.

CEVA, toplamda 58.631 m2 alana kurulu birkaç tesiste, Airbus adına üretim tedarik lojistiği sürecinden sorumlu olacak. Inbound, yerine yerleştirme-depolama, toplama, hazırlama, pazar, dahili nakliye, kullanım noktasına teslimat, iadeler, boş kutuların taşınması ve dış sevkiyat verilecek hizmetler arasında.

Lojistikte YALIN prensiplerden yola çıkan gelişmeler

Bu yeni sözleşme kapsamında CEVA, tesislerdeki verimlilik oranını daha da arttırmak için YALIN prensiplerden yola çıkarak lojistik alanında gelişmeler ve projeler başlatarak hayata geçirmek istiyor.

2020 yılında Airbus için yapılan ve CEVA’nın başarıyla yürüttüğü yedek parça ve bileşen sözleşmesi, bu yeni sözleşmenin imzalanmasında kilit rol oynadı.

CEVA’nın CEO’su Mathieu Friedberg konuyla ilgili yaptığı açıklamada:“Yeni Airbus sözleşmesinin imzalanmasıyla CEVA, havacılık lojistiği alanındaki kapasitesini ve kararlılığını bir kez daha göstermiş oldu. Her iki şirket, geçmişten bu yana başka projelerde başarıyla iş birliği yapmakta ve bunun son örneği, yakın zamanda Hamburg’da gerçekleştirilen yedek parça ve bileşen sözleşmesi. CEVA’nın bu sektördeki engin uzmanlık bilgisiyle birleşen yenilikçi operasyon ve teslimat çözümleri, bu yeni sözleşmesinin yapılmasında önemli rol oynadı” dedi. İşletme Devrinde İstihdamın Korunması (TUPE) mevzuatı uyarınca, Hamburg’daki tesislerin mevcut personeli CEVA bünyesine katılacak.

????????????????????????????????????????????????????

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz