Acer ve Sauber Motorsport İş Birliği 2021’de devam edecek

Acer ve Formula 1 dünya şampiyonasında Alfa Romeo Racing ORLEN takımını yöneten Sauber Motorsport, iş birliklerini 2021 sezonunda da sürdüreceklerini duyurdu.

2020’de değerli bir ortaklığa giren takım ve Acer, ekibi hem pistte hem de Sauber’in Hinwil’deki merkezinde güçlendirmek ve birbirine bağlamak için en yeni Acer teknolojisini kullanmaya devam ederek, iş birliklerini sonraki seviyeye taşıyacak. Yeni ve iddialı pazarlama kampanyasının yüzü ise Alfa Romeo Racing ORLEN pilotu Kimi Räikkönen olacak.

160’tan fazla ülkede lider varlığa sahip, dünyanın en iyi ICT şirketlerinden biri olan Acer, takıma Enduro ve TravelMate dizüstü bilgisayarlar, ConceptD iş istasyonları ve dijital ekranlar gibi ticari sınıf çözümler sağlayacak. Acer’ın özel olarak tasarladığı donanım ve bağlantı çözümleri, 2021 sezonu boyunca ekibin Hinwil’deki genel merkezinden ekip garajına ve pit duvarına kadar birçok yerde yarışlar için kritik rol oynayacak. Acer ve Alfa Romeo Racing ORLEN sadece aynı teknoloji tutkusunu paylaşmakla kalmıyor, aynı zamanda 13-44 yaş arasında aynı hayran kitlesine hitap ediyor.

Alfa Romeo Racing ORLEN Takım Müdürü ve Sauber Motorsport AG CEO’su Frédéric Vasseur: “Acer ile ilişkimizi genişletmek büyük bir mutluluk. 2020’de birlikte çalışmamız, üst düzey bilgi teknolojisi ve motor sporları dünyası arasındaki sinerjiyi vurguladı; bunların her ikisi de performans arayışının değişmez hedef olduğu ve her gün yeni geliştirme olanakları sunan son derece rekabetçi ortamlar. 2021’de birlikte çalışmaya devam etmemiz bunun doğal bir sonucu ve başarılı bir sezonu birlikte paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

“Efsanevi sürücülere sahip, Formula 1 tarihindeki en prestijli takımlardan biriyle ortaklığımızı 2021’de de sürdürmekten mutluluk duyuyoruz. Acer olarak, yalnızca teknolojide mümkün olanın sınırlarını değil, hayran topluluğumuza daha ilgi çekici içerik ve hikayeler sunarak dijital pazarlamada da sınırları zorluyoruz” diyen Acer Europe SA Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hajo Blingen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünya çapında dijital arenada en yüksek izleyiciye ve en hızlı büyüme hızına sahip sporlardan biri olan Formula 1, Y/Z kuşağı ve onların yaşam tarzlarıyla etkileşim kurmak için mükemmel bir platform.”

Formula 1, teknoloji ve performans odaklı bir spordur ve güvenilir donanıma sahip olmak çok önemlidir. Resmi iş ortağı ve teknoloji sağlayıcısı olarak Acer, yalnızca pistte otomobile güç vermek için monitörleriyle ConceptD iş istasyonu çözümleri sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Sauber Motorsport’taki 200 mühendise aerodinamik tasarımdan en yüksek motor performansına kadar en ağır görevleri gerçekleştirmeleri için güvenilirlik ve kesinlik sunuyor.

Askeri sınıf sertifikalı PC serisi Acer Enduro’nun en yeni ürünlerine sahip olacak takım, Silverstone’daki yağmurdan Singapur’daki sıcağa, Bahreyn’deki çöl gecesi soğuğuna ve kum fırtınalarına kadar en zorlu koşullarda yarış operasyonlarını yönetmek için son derece sağlam ve dayanıklı bilgisayarlar kullanacak.

Ekibin önemli üyeleriyse dünyanın neresinde olunursa olsun iş birliği, üretkenlik ve güvenlik sağlayan Acer’ın gelişmiş TravelMate dizüstü bilgisayar çözümlerini kullanacak. Acer ürünleri ve teknolojileri hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.acer.com.tr adresini ziyaret edin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz