TEMSA, UMA Motorcoach Expo’da Yeni TS30’u Tanıttı

Şehirlerarası otobüs segmentinde, dünyanın en önemli fuarları arasında gösterilen ABD’nin Orlando kentinde düzenlenen UMA fuarında TEMSA, yeni TS30 model aracını tanıttı. Bugün ABD yollarında bulunan 1.000’i aşkın aracıyla pazarın en büyük oyuncuları arasında yer alan TEMSA, yakın zamanda geliştirdiği elektrikli araçlarını da ABD’nin farklı bölgelerinde yollarda taşımayı hedefliyor. 

2010 yılından bu yana ABD pazarındaki iddiasını sürdüren lider otobüs üreticilerinden TEMSA, bölgedeki başarı hikayesini ara vermeden sürdürüyor. Son olarak, şehirlerarası otobüs segmentinde en prestijli organizasyonlar arasında gösterilen ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonelini Florida’nın Orlando şehrinde bir araya getiren UMA Motorcoach EXPO 2021’e katılan TEMSA, teknoloji, tasarım ve inovasyon şovuna imza attı. Fuarda tek araç sergileyen TEMSA, yeni TS30 model otobüsü ile tüm katılımcıların ilgi ve beğenisini toplamayı başardı. 

ELEKTRİKLİ ARAÇLAR YOLDA

15 binden fazla aracıyla, 66 ülkede boy gösteren TEMSA, ABD’deki konumunu her geçen gün güçlendiriyor. 2010 yılında ABD pazarına giren TEMSA, faaliyetlerine 2018 yılında kurulan TEMSA North America (TNA) şirketi vasıtasıyla gerçekleştirmeye devam ediyor. Bugün faaliyet gösterdiği segmentlerde yüzde 10’luk bir pazar payına erişerek sektörün en önemli oyuncularından biri olmayı başaran TEMSA, “Otomotiv odaklı bir teknoloji şirketi” olarak ABD’de 1.000’i aşkın aracıyla boy gösteriyor. Kuzey Amerika pazarını gelecekteki büyüme motorlarından biri olarak gören şirket, yakın zamanda bu pazara özel olarak geliştirdiği TS45 Elektrikli Otobüsü Silikon Vadisi başta olmak üzere ABD’nin farklı bölgelerinde yollarda taşımayı hedefliyor. 

KUZEY AMERİKA BÜYÜMENİN MOTORU OLACAK

Konuya ilişkin açıklamada bulunan TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, “ABD gibi zorlu bir pazarda başarılı bir noktaya gelmek bizler için gurur verici. Öte yandan önümüzdeki sürece yönelik yeni hedefler belirlememizde de önemli etken. Bu zamana kadar pazarı doğru okumanın ve ihtiyaçları doğru şekilde belirlemenin katkısıyla büyük başarılara imza attık. Yakın zamanda tüm teknolojisiyle kendi ürettiğimiz elektrikli araçlarımız Silikon Vadisi başta olmak üzere ABD’nin farklı bölgelerinde yollarda olacak. Önümüzdeki dönemde yeni ortak şirketimiz PPF ve Skoda Transportation’ın da gücüyle özellikle Kuzey Amerika pazarında daha büyük başarı hikayeleri yazmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

YENİ TS30 BÜYÜK BEĞENİ TOPLADITEMSA North America Ülke Direktörü Fatih Kozan ise, UMA’nın 50. yılı olduğuna dikkat çekerek şöyle devam etti: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda tasarım ve teknolojiyi buluşturduğumuz yenilikçi bir ürünümüzle yerimizi aldık. TS30 aracımız, seyahat/motorcoach segmentinde daha önce olmayan high-end bir ürün olarak, pazarda yüksek kalite standartlarında hizmet veren taşıma şirketlerinin daima bir numaralı tercihi oldu. Yeni donanımlarla zenginleştirdiğimiz modelimiz ise tüm operatörlerin beğenisini kazandı. Sağlamlığı ve düşük operasyon maliyeti ile öne çıkan yeni ürünümüz ile pazarda satış adetlerimizi daha da yukarıya taşıyacağımıza inanıyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz