CITROËN TİCARİ ARAÇLAR HAZİRAN AYINDA DA 0 FAİZLİ KREDİLERLE AVANTAJLI!
CITROËN JUMPY VE JUMPER’LARDA 18 AYA KADAR VADELİ KREDİ SEÇENEKLERİ!
CITROËN TİCARİ ARAÇLAR HAZİRAN BOYUNCA ROADSHOW’DA!

Citroën’in optimum yükleme kapasitesi ve maksimum konfor sunan yolcu taşıma seçeneklerine yönelik araçları, Haziran ayı boyunca en uygun faizli kredi ve alım seçenekleriyle tüketicilerin karşısına çıkıyor. PSA Finans avantajıyla sunulan kampanyalara göre; Citroën Berlingo Van sıfır faizli kredi imkânıyla ticaretin erbaplarına sunulurken, 172 bin 500 TL’lik fiyatıyla ay boyunca avantaj sağlıyor. Profesyonellerin ergonomik dizaynı ve gelişmiş sürüş destek sistemleriyle tercih ettiği Citroën Jumper ile tasarım ve teknolojisiyle dikkatleri toplayan Jumpy model ailelerinde ise 60 bin TL için 12 ay %0 veya 90 bin TL için %0,99 faizli kredi imkânı kullanıcılara sunuluyor. Citroën, Haziran ayında KOBİ’lere yönelik kredi kampanyasını da devam ettirerek, bu kapsamda Jumpy Van ve Jumpy modellerinde sıfır faizli kredi avantajları sağlıyor. Citroën, yaz aylarına ticari araç ürün yelpazesine yönelik özel kampanyalarıyla olduğu kadar 7 ilde gerçekleşecek roadshow etkinliğiyle de giriş yapıyor. Haziran boyunca Citroën ticari araçlar için gerçekleştirilecek roadshow kapsamında ise İstanbul, Bursa, Sakarya, Ankara, Eskişehir, İzmir ve Samsun’da, belirlenen noktalarda test sürüşleri düzenlenecek. Roadshow etkinliğine katılanlar, Citroën ticari araçlarda geçerli olmak üzere 2 bin TL değerinde indirim çeki kazanma fırsatı yakalayacak.

Citroën; tasarım, teknoloji ve verimli dizel motorları sayesinde ekonomiyi ideal gövde boyutlarıyla buluşturduğu ticari araçlar ürün yelpazesi için Haziran ayında da en uygun alım koşullarını ve yeni fırsatları kullanıcılara sunuyor. Ay boyunca PSA Finans avantajıyla sunulan sıfır faizli kredi kampanyaları, hem bireysel hem de KOBİ müşterilerine avantaj sağlıyor. Bu kapsamda kombivan sınıfının öncüsü, modüler tasarımlı Citroën Berlingo Van, 55 bin TL için 12 ay vadeli 0 faizli kredi avantajıyla 172 bin 500 TL’den satışa sunuluyor.

Ergonomik tasarımını teknolojik donanımlarla bünyesinde birleştiren Jumpy ve Jumpy Van ile kapasite ve konforu bir arada sunan Citroën Jumper, 60 bin TL için 12 ay vadeli 0 faizli kredi fırsatı kullanıcılarla buluşuyor. Ayrıca her 3 model için, 90 bin TL’ye 18 ay vadeli %0,99 faizli kredi kampanyası da ay boyunca tercih edilebiliyor. Bu kapsamda Jumpy Van, 225 bin TL’den satışa sunulurken, Jumpy’ler ise 275 bin TL’den başlayan fiyatlarla avantaj sağlıyor. 140 HP gücündeki fonksiyonel Citroën Jumper’a ise 229 bin TL’den başlayan fiyatlara sahip olunabiliyor. Citroën’in ay boyunca KOBİ’lere özel sunduğu fırsat kapsamında da Jumpy ve Jumpy Van modellerinde, ay boyunca 40 bin TL için 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkânı sunuluyor.

Ay boyunca Citroën ticari araçlar “roadshow” kapsamında yollarda! Citroën; Berlingo, Jumpy ve Jumper model ailelerinden oluşan ticari araç üyelerini Haziran ayında roadshow etkinliğine de çıkarıyor. Bu kapsamda Citroën ticari araç ailesi; İstanbul, Bursa, Sakarya, Ankara, Eskişehir, İzmir ve Samsun’dan oluşan 7 ilde belirlenen alanlarda, ticaretin patronlarıyla daha yakından buluşuyor. Etkinliğe katılanlar düzenlenecek test sürüşleriyle ay boyunca modelleri daha detaylı olarak inceleyebilecekler. Ayrıca katılımcılar, Citroën ticari araçlarda geçerli olacak olmak üzere 2 bin TL değerinde indirim çeki kazanma şansı da yakalıyor.

Copyright William CROZES @ Continental Productions
Copyright William Crozes @ Continental Productions
Copyright William CROZES @ Continental Productions

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz