MOTUL POWERGEN ENERJİ SEKTÖRÜNE YENİ BİR SOLUK OLACAK

1853’te kurulduğu günden bugüne geliştirdiği üstün kaliteli ürünleri ile alanında lider Fransız madeni yağ üreticisi MOTUL, tesislerdeki verimliliğin artırılmasını sağlayan yağlama ve sıvılarını kapsayan birimi MOTUL POWERGEN ile ICCI 2022 ‘de yerini aldı.

Bu yıl ‘Enerji Piyasasındaki Değişim ve Dönüşüm’ teması ile düzenlenen ve 45 ülkeden 15 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan 26. Uluslararası Çevre ve Enerji Fuarı ve Konferansı ICCI, sektör tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Türkiye’nin en prestijli enerji fuarı olan bu organizasyonda sektörün önemli oyuncuları iş ortakları ve sektör profesyonelleri ile bir araya geldi.

MOTUL POWERGEN Türkiye İş Geliştirme Müdürü Ulaş Yener yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de doğalgaz, biyogaz ve çöp gazı uygulamaları için motor yağlarımız ve operasyon altyapımız ile 2022 yılına hızlı bir başlangıç yaptık. Türkiye’de gaz motorlarına yönelik özel departmanı olan tek yağ markası olduğumuzun altını çizmek istiyorum. Sadece ürün tedariki ile sınırlı olmayan teknik hizmetlerimizi, bizleri ziyaret eden sektör ilgilileri ile paylaştık. Bizler için verimli ve başarılı bir fuardı.”

Motul PowerGen Birimi Başkanı  Keith Johnson da fuarda Türk sektör temsilcileri ile bir araya geldi: “Türkiye’de olmak ve PowerGen’in Türkiye lansmanını ICCI 2022 fuarında yapmaktan ötürü çok mutlu olduk. Bizi ziyaret eden herkese teşekkür ederiz.”

Motul Powergen Türkiye Lansmanı ICCI Fuarında Yapıldı

Tüm Dünya’da kesintisiz güç sağlayan ve gaz ile çalışan motorların yağlayıcı ve soğutma sıvılarına yönelik çözümler sunan Motul PowerGen, Türkiye’deki faaliyetlerine geçtiğimiz yıl başladı. ICCI 2022 fuarında da PowerGen’in marka lansmanı gerçekleştirildi.

Motul PowerGen motor yağları tarafında motor koruyuculuğunu en üst seviyede tutarken, çalışma saati anlamında en yüksek fiyat-performans oranı sunuyor. Soğutma sıvıları tarafında ise organik bazlı formülasyona sahip ürünler ile her makine için özel ürünleri ile butik bir yaklaşım sergiliyor.  

Motul PowerGen ürün ve hizmetleri ile ilgili daha detaylı bilgi için Motul Türkiye ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz