Anadolu Isuzu satış bayi ağını Örnek Otomotiv ile güçlendirdi

Anadolu Isuzu, ticari araç satış ağını daha da geliştirip güçlendirmeye yönelik yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İstanbul Küçükçekmece’de faaliyet gösteren Örnek Otomotiv, Anadolu Isuzu’nun yetkili satış bayisi olarak hizmet vermeye başladı.

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, satış ağını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türkiye’nin 26 ilinde 31 araç satış noktasıyla hizmet veren Anadolu Isuzu, son olarak İstanbul Küçükçekmece’de faaliyet gösteren Örnek Otomotiv’i bayi ağına ekledi. Bayi açılışı için 25 Mart 2022 tarihinde düzenlenen tören, Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu, Satış Direktörü Yusuf Teoman ve Örnek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Öztepe’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Anadolu Isuzu’nun İstanbul’daki 5. yetkili satış bayisi olan Örnek Otomotiv, deneyimli kadrosu ile özelikle belediye otobüsü segmentinde Isuzu araçların satışına odaklanacak. Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu konuyla ilgili şunları söyledi: “Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu olarak bayi ve servis ağımıza büyük bir önem veriyoruz. Günümüz kentlerinin, modern, dayanıklı, çevreci ve güvenli toplu ulaşıma yönelik talep ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan otobüslerimiz ülkemizde ve dünyada belediyelerin ilgisini her geçen gün daha fazla çekiyor. Bu alanda uzmanlaşan Örnek Otomotiv’in de bayi kanalımıza katılmasıyla yurt içindeki satış ağımızı daha da güçlendiriyoruz. Gelişen bayi ağımızla yakın gelecekte hep birlikte başarılarımızı daha yükseklere taşıyacağımıza ve hedeflerimize ulaşacağımıza olan inancımız tam. İşbirliğimizin hayırlı olmasını diliyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz