Mercedes-Benz Türk, Ateşoğlu Gıda Turizm’e 3 adet 2022 model Conecto Solo teslim etti

  • Ateşoğlu Gıda Turizm, İstanbul’da şehir içi yolcu taşımacılığı alanında kullanmak üzere Mercedes-Benz Türk’ten 3 adet 2022 model Mercedes-Benz Conecto Solo otobüsü teslim aldı.
  • Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen ve satış işlemleri Ulaşım Motorlu Araçlar tarafından gerçekleştirilen araçların teslimatı kapsamında Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde bir tören düzenlendi.

Ateşoğlu Gıda Turizm, İstanbul’da şehir içi yolcu taşımacılığı alanında kullanılmak üzere 3 adet 2022 model Mercedes-Benz Conecto Solo otobüsü törenle teslim aldı. Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen araçların satış işlemleri kapsamında, BusStore tarafından 3 adet 2016 model Conecto Solo araç takasa alındı.

Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde gerçekleştirilen törende araçlar, Mercedes-Benz Türk ve Ulaşım Motorlu Araçlar yetkilileri tarafından Ateşoğlu Gıda Turizm Şirket Sahibi Hakan Ateşoğlu’na teslim edildi.

Ateşoğlu Gıda Turizm Şirket Sahibi Hakan Ateşoğlu, törende yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Yeni yatırımımız doğrultusunda son model 3 adet Mercedes-Benz Conecto Solo otobüsü araç parkımıza ekledik. Daha önceki dönemlerde de teslim aldığımız Conecto Solo araçlarımızdan duyduğumuz memnuniyet nedeniyle yeni araç yatırımımızda da Mercedes-Benz Türk’ü tercih ettik. Sahip oldukları özelliklerle daha güvenli, daha konforlu ve daha ekonomik bir şehir içi ulaşım imkanı sunan yeni araçlarımızı İstanbul halkının kullanımına sunduğumuz için oldukça mutluyuz.”

Ulaşım Motorlu Araçlar Satış Müdürü Serkan Denizmen ise, “Otobüs kullanıcılarımız araçlarının dayanıklılığına, konforuna, güvenliğine ve işletim maliyetlerine büyük bir önem veriyor. Mercedes-Benz markası, Conecto araçlarda standart olarak sunduğu yeni güvenlik donanımlarıyla hem yolcuları hem de işletmecileri düşünüyor. Euro 6 motoruyla çevre dostu olması ve yakıt ekonomisi, Mercedes-Benz Conecto’yu rakiplerinden ayıran en önemli özellikleri arasında yer alıyor. Yeni otobüslerimizin İstanbul halkına hayırlı olmasını, bu otobüslerle güzel ve sağlıklı günlerde seyahat etmelerini diliyorum” diye konuştu.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Kamu Satış Müdürü Orhan Çavuş da, “Dünyanın en modern otobüs fabrikalarından biri olan Hoşdere Otobüs Fabrikamızda üretilen Mercedes-Benz Conecto Solo araçlarımız, sahip oldukları ileri güvenlik teknolojileri ile İstanbul halkına güvenle seyahat etme imkanı sunacak. Covid-19 salgınına karşı antiviral etkili yüksek performanslı aktif klima yazılımı ve aktif filtrelerin de kullanıldığı araçlarımız hijyen seviyesini de en üst seviyeye çıkarıyor. Conecto araçlarımız düşük yakıt tüketimi ve bakım-onarım giderleri, göreceli az bakım ve onarım ihtiyacı sayesinde en az sefer kaybı ile halk otobüsü işletmecilerinin en kârlı yatırımı olmaya devam ediyor. Yüksek 2.El değeri, avantajlı finans imkanları, İstanbul içinde 5 kurumsal yetkili servis ile müşterilerimize komple bir değer zinciri oluşturmaya çalışıyoruz. Bir kez daha seçimini kalite ve ekonomiden yana kullanan değerli iş ortağımız Ateşoğlu Gıda Turizm’e teşekkür ediyor ve yeni araçlarının hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz