MAN KAMYON VE OTOBÜS TİCARET A.Ş., LİON’S COACH TESLİMATLARI HIZ KESMİYOR:
MAN Lion’s Coach seyahat sektöründe hem firmaların hem de bireysel yatırımcıların tercihi

MAN, seyahat sektöründe lider firmaların gözdesi ödüllü MAN Lion’s Coach teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. 2023 araç yatırımlarında MAN’ı tercih eden firma ve bireysel yatırımcılara toplamda 9 adet, Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022- Sürdürülebilir Otobüs Ödüllü Lion’s Coach teslimatı yapıldı. Bu kapsamda Pamukkale Turizm’e hizmet veren LKS Turizm’e 5 adet, Niksarkale Turizm’e 2 adet, Kâmil Koç bireysel yatırımcısı Vahit Akdağ’a 1 adet ve Özkaymak Turizm bireysel yatırımcısı Aydoğan Kapçı’ya da 1 adet olmak üzere toplamda 9 adet Lion’s Coach teslimatı gerçekleştirildi.

MAN’ın yeni geliştirmelerle seyahat sektöründeki konfor ve güvenlik anlayışını çok daha ileri seviyeye taşıyan Lion’s Coach; ekonomik işletme maliyeti ile firmalara avantajlar sağlamasının yanında, sahip olduğu ileri teknoloji ile şoförlere sürüş keyfi; konfor ve güvenlik özellikleri ile de yolculara ise eşsiz bir seyahat deneyimi sunuyor. 2020 yılında ‘Coach of the Year-Yılın Otobüsü’ ödülünün ardından, 2022 yılında da ‘Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022- Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’nü alarak, başarısını tescilleyen Lion’s Coach, sunduğu ayrıcalıklarla Türkiye’de lider firmaların ve seyahat sektörüne hizmet veren bireysel yatırımcılardın tercihi olmaya devam ediyor. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., son olarak; sektörün önemli firma ve bireysel yatırımcılarına toplamda 9 adet Lion’s Coach teslimatı yaptı.

LKS Turizm, Pamukkale Turizm’de hizmet vermek üzere 5 adet Lion’s Coach aldı

Türkiye karayolu yolcu taşımacılığının köklü firması Pamukkale bünyesinde hizmet veren LKS Turizm, yeni araç yatırımları kapsamında filosunu 5 adet, 2+1 koltuklu MAN Lion’s Coach ile güçlendirdi. 2009 yılında kurulan, yenilikçi ve güvenilir hizmetiyle kısa sürede sektörde kendini kabul ettiren LKS Turizm, MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlenen tören ile yeni araçlarını teslim aldı. Törende; MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından LKS Turizm sahibi Fatih İslam ve Uğur Yalnız’a sembolik MAN anahtarı teslim edildi.

Türkiye’nin en genç Filolarından birine sahip olma anlayışıyla yatırımlarını sürdürdüklerini belirten LKS Turizm sahibi Fatih İslam, “Şehirlerarası otobüs işletmeciliğimiz uzun yıllara dayanıyor. Kaliteli hizmet sunma anlayışımız doğrultusunda gerek kendi firmamızda gerekse partner firmalarımızda kendimizi sürekli yenileyerek ve güçlenerek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Türkiye’nin model olarak, en genç filolarından biriyiz. Bu kez yatırımlarımızda partnerimiz olan Pamukkale Turizm firmasında JUMBO ve Pamukyol turlarında çalıştırmak üzere ödülü MAN Lion’s Coach’u tercih ettik. Yeni otobüslerimiz LKS Turizm Ailesi’ne, partner firmamıza, yolcularımıza ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Niksarkale Turizm, yeni yatırımında ödüllü MAN Lion’s Coach’u tercih etti

1994 yılından bugüne “Yolcularımız Konuklarımızdır” ilkesi ile yolcu taşımacılığında saygın, çağdaş ve konforlu taşımacılık anlayışı ile hizmet veren Niksarkale Turizm, yolcularına eşsiz bir seyahat deneyimi sunmak için filosunu 2022 yılının ‘Sustainable Bus Award (Sby Award)- Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’ sahibi MAN Lion’s Coach ile güçlendirdi. Şık tasarımları ile dikkat çeken 2+1 koltuk düzenine sahip otobüsler, Ankara Akyurt’taki MAN tesislerinde düzenlenen tören ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından firma sahibi Ali Öztürk’e teslim edildi.

MAN Lion’s Coach’un pek çok anlamda sunduğu farklı ayrıcalıklarla tercih sebepleri olduğunu vurgulayan Niksarkale Turizm’in sahibi Ali Öztürk, “Firmamızın; güvenilirliğini sürdürülebilir kılmak için yolcularımıza yüksek standartlı ve kaliteli hizmet veriyoruz. Amacımız; yolcularımızın memnuniyeti için en iyi hizmeti sunmak ve onlara güvenli, rahat bir yolculuk imkânı yaratmak. Bunun için de firma olarak sürekli bir iyileşme ve gelişme çabası içindeyiz. Niksarkale Turizm’in “KEYF-İ KALE” sloganı ile NİKSAR’lı hemşehrilerimizin ve halkımızın seyahatlerini eşsiz hale getirmek için de MAN Lion’s Coach’u tercih ettik. Aldığı prestijli ödüllerle firmaların gözdesi olan Lion’s Coach; modern tasarımı, konforlu, geniş ve rahat yolcu koltukları, yüksek güvenlik standartları, ekonomik işletme maliyetinin yanı sıra yolda, peronlarda ve tesislerde şık görünümü ile ilgi odağı haline gelmiş durumda. Bize de önemli bir güç katacağına inandığımız yeni otobüslerimiz firmamıza ve yolcularımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Kâmil Koç ve Özkaymak Turizm’in bireysel yatırımcıları da ‘MAN Lion’s Coach’ dedi

MAN Lion’s Coach üstün nitelikleri ve cazip işletme maliyeti nedeniyle seyahat sektöründe lider firmaların olduğu kadar, bireysel yatırımcıların da tercihi oluyor. Türkiye’nin ilk karayolu yolcu taşıma firması Kâmil Koç’un bünyesinde hizmet veren bireysel yatırımcısı Vahit Akdağ ve Konya’nın köklü firmalarından olan Özkaymak Turizm’in bireysel yatırımcısı Aydoğan Kapcı da yeni otobüs yatırımlarında ödüllü MAN Lion’s Coach’u tercih etti. Her iki yatırımcıya da yeni aldıkları otobüsler Ankara Akyurt’taki MAN tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Bölge Koordinatörü Mert Aytutuldu’nun yaptığı teslimatın ardından Vahit Akdağ; “MAN Lion’s Coach, tasarım, yolcu güvenliği, sürüş ve yakıt performansının yanı sıra Türkiye’nin birçok bölgesinde bulunan yetkili servis ağı ile beklentilerimize karşılık veriyor” derken, Aydoğa Kapcı da filolarını ödüllü MAN Lion’s Coach ile büyütmekten mutlu olduklarını ifade ederek, “Gerek otobüslerin üstün nitelikleri gerekse de sunulan satış sonrası kaliteli hizmet nedeniyle önümüzdeki süreçte de MAN ile uzun vadeli yatırımlarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

“Lion’s Coach yalnızca firmaların değil, kaptanların ve yolcuların da gözdesi”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer ise, Lion’s Coach’un sektörde gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirterek, şunları söyledi:“MAN Lion’s Coach sahip olduğu pek çok özelliği ve sunduğu ayrıcalıklarla yüksek yolcu memnuniyeti sağlıyor. Çevreci ve verimli motoru, uzun bakım aralıkları, ileri teknoloji sürüş sitemleri ile hem firmaların ve kaptanların hem de yolcuların gözdesi konumunda bulunuyor. MAN olarak, şu anda araçlarımızın gördüğü ilgiden memnunuz ve müşterilerimizin taleplerine en hızlı şekilde cevap vermek adına teslimatlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Teslimatını yaptığımız araçlarımızın hem firmalarımıza hem de yolcularına hayırlı olmasını diliyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz