Pi Makine, IDEF’23’te sunduğu çözümlerle göz dolduracak

ERG Şirketler Grubu’nun lokomotif şirketlerinden Pi Makina, bu yıl 16.sı düzenlenen Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı IDEF’23’te, sunduğu savunma çözümlerini görücüye çıkarıyor.

T.C. Millî Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı katkılarıyla, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. organizatörlüğünde 25-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek IDEF’23 16’ıncı Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’na Türkiye’nin önemli savunma sanayi kuruluşları katılacak. Pi Makina da A104/A105 standında ürünlerini sunacak.

1966 yılından beri havaalanı inşaatları, yol, köprü inşaatları, baraj ve hidroelektrik santral inşaatları, termik santral inşaatları, sulama inşaatları, sinai tesis inşaatları gibi altyapı müteahhitlik hizmetlerini projelendirme, finansman ve yatırım boyutlarıyla bütün olarak yürüten ERG Şirketler grubunun güçlü markalarından Pi Makina; milli, yerli ve uluslararası pazarlarda faaliyette bulunan savunma sanayinin lider firmalarının ihtiyaçlarını yakından takip ederek, inovatif, sürekli gelişim, sürdürülebilir büyüme, şeffaflık, kalite odaklı ve zamanında teslim prensiplerini her adımda uygulamakta ve koşulsuz müşteri memnuniyetini hedef alıyor. Ar-Ge Merkezi, güçlü teknik ve teknolojik ekipman altyapısı, eğitimli, tecrübeli ve sürekli kendini geliştiren insan kaynağı altyapısı, milli ve uluslararası tecrübesi ve vizyonu olan yönetim kadrosu ile savunma sanayiinde önemli ürünler ve hizmetler sunuyor.

Müşterileri ile sürekli görüşmeler yaparak, onların ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda seçenekler sunan Pİ Makina, üretimde ve testte kullanılan ekipman ve malzemelerin kalitesi ile üretimden çıkan ürünlerin güvenilirliğini artıran bir üretim politikası uyguluyor.  Ar-Ge, tasarım, analiz, prototip, test, seri üretim, kalite kontrol ve satış sonrası destek konusunda entegre çözümler sunan Pİ Makina’nın üretim aşamasından son kullanıcıya teslimatına kadar olan süreç, tam olarak izlenerek, takip edilebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz