DAF Trucks, Kıbrıs yetkili servisini hizmete açtı.

Ağır vasıta araçlarda servis ve yedek parça hizmetinde marka haline gelen Kayılar otomotiv, Kıbrıs’taki grup şirketi ile BMC yetkili bayi olarak faaliyet gösterirken, DAF Kıbrıs yetkili servisliğini’de alarak Kıbrıs’ta markasını taçlandırmıştır.

13 Ekim de düzenlemiş olduğu törenle Kıbrıs Adasının Tek DAF Yetkili Servisi olarak faaliyetine devam edecektir.

Düzenlenen törene; Kayılar Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bolat, Kayılar Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğba Bolat, Kayılar Grup Genel Müdürü Tolga Guloglugil, DAF Trucks Türkiye CEO Gregory Van Der Mark, DAF Trucks İş Geliştirme Yöneticisi Arno Janssen, DAF Trucks Türkiye Satış Direktörü Mert Ersoylu, DAF Trucks Türkiye Yedek Parça Müdürü Gülten Kuram, DAF Trucks Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bahadir Tuncer, Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Prof.Dr.Erhan Arıklı, Lefkoşa Milletvekili sn.Hasan Taçoy, Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek, basın ve çok sayıda misafirler katılmıştır.

Dünyada global bir marka olduğunu kanıtlamış DAF markasının bayiliğini, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içerisine faaliyetine başlamış olması bölgede siyasi ve stratejik olarak büyük önem arz etmektedir.

Adaya ilk defa gelen yeni nesil DAF XF ve XG plus araçlarda tören esnasında göz doldurmuş ve ziyaretçilerin ilgi odağı olmuştur.

Kıbrıs adasının tamamında DAF müşterilerinin özlemle beklediği uluslararası standartlarda bir mekanı müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Kayılar Grup istihdamı arttırmak, bölge ve ülke ekonomisine katma değer katmak için yatırımlarına devam etmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz