Köktaşlar Grubu, ağır yüklerin en hafif kamyonu MAN’ı tercih etti

MAN kamyon ve çekicileri; üstün nitelikleri, benzersiz yakıt tasarrufları, düşük işletme maliyetlerinin yanı sıra dayanıklıkları ve zorlu koşullarda ortaya koydukları üstün performansları ile sektörde öne çıkıyor. Merkezi Samsun’da olan Fatsa, Gemlik, İskenderun, Mersin, Elazığ ve Kayseri’de şubeleri bulunan Köktaşlar Grubu, filosuna 3 yeni MAN kamyon kattı. Köktaşlar’ın tercihi ağır yüklerin en hafif kamyonu TGS 18.420 BLS TS oldu.

Köktaşlar Grubu’nun yöneticisi Alaettin Köktaş, Liman Operasyon Müdürleri ile MAN Bölge Satış Koordinatörü Ersoy Öksüz ve Kamyon Satış Uzmanı Tuna Alaybeyoğlu’nun katıldığı teslimat töreni Samsun’da gerçekleşti.

MAN’ı tercih etmelerinde kamyonun dayanılıklığına vurgu yapan Alaettin Köktaş “Bu modelin en belirgin özelliği ağır yüklerin en hafif aracı olması. Yanı sıra az yakıt tüketimi ve zorlu şartlarda gösterdiği performans, tercihlerimizi MAN’dan yana kullanmamızı sağladı” dedi.

MAN araçlarının; yüksek teknolojisi, dayanıklılığı, kalitesi, konforu, düşük yakıt tüketimi ve işletme giderleri gibi öne çıkan birçok özelliğinde olduğu gibi, yaygın Satış Sonrası Hizmetler ağı, sunulan finansal çözümler olmak üzere, daha birçok ayrıcalıklar ile müşterilerini her açıdan düşünen bir marka olduğunu belirten MAN Bölge Satış Koordinatörü Ersoy Öksüz “MAN araçları, en zorlu koşullarda dahi üstün niteliklerini eksiksiz sergileyecek şekilde üretiliyor. En zorlu coğrafyalarda, tüm hava koşullarında üstün performanslar sergileyen MAN araçları, aynı performansı düşük yakıt tüketiminde de sergiliyor” açıklamasında bulundu. Köktaşlar Grubu ve MAN arasındaki başlayan bu işbirliğinin diğer iş ortaklarında olduğu gibi köklü bir dostluğa dönüşeceğine dikkat çeken Ersoy Öksüz, bu güzide işbirliğinin yıllar içinde güçlenerek süreceğine olan inancını da dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz