Hareket Uzmanlığını Cezayir’e Taşıdı

Sektörün lider markası Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, Cezayir’in enerji üretim kapasitesini artırma hedefleri doğrultusunda hayata geçirilen Kais Enerji Santrali’nin HRSG modülü montaj projesini gerçekleştiriyor.

60 yılı aşkın bir süredir ağır kaldırma ve taşımacılık hizmetleri sunan, sektörün uzman şirketi Hareket, Cezayir’de hayata geçirilen büyük projelerde yer alarak uluslararası arenadaki başarısını perçinlemeye devam ediyor. Bu çerçevede Hareket, başkent Cezayir’in 500 kilometre güneydoğusunda konumlandırılan Kais Enerji Santrali’nin HRSG modülü montaj projesini üstleniyor. Santralde kullanılacak ve modül başına 210 ton ağırlığa sahip 40 adet HRSG modülünün kurulumu Hareket tarafından gerçekleştiriliyor.

Hareket’in Cezayir’deki tüm projelere talip olacak potansiyele sahip olduğunu belirten Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği Genel Müdürü Engin Kuzucu, “Cezayir Hükümeti 2030 yılına kadar enerji üretim kapasitesini 20 bin MW’a çıkarmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Kais Enerji Santrali gibi birçok enerji santrali projesinin hayata geçirilmesi planlanıyor. Hareket olarak uzman ve deneyimli kadromuz, yaratıcı mühendislik çözümlerimiz, son teknolojiye sahip altyapımız ve yüksek kapasitedeki ekipmanlarımızla bu bölgedeki tüm taşıma ve montaj projelerini gerçekleştirmeye talibiz” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz