MOTORCU OTOMOTİV, KIA’NIN KONYA’DAKİ TEK SATIŞ NOKTASI OLDU

Otomotiv sektörünün öncü markalarından KIA, ailesine yeni bir satış ve servis noktası daha ekledi. Konya’da hem servis hem satış hizmeti sunmaya başlayan Motorcu Otomotiv’in açılışı, 5 Ekim Cumartesi günü gerçekleşti. Motorcu Otomotiv’in de eklenmesiyle birlikte KIA’nın Türkiye’de yetkili servis noktası 48’e, yetkili satıcı sayısı ise 38’e yükseldi.  

Türkiye’de Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren KIA, yetkili servis ve satış noktalarıyla büyümeye devam ediyor. Motorcu Otomotiv’in 5 Ekim’de Konya Selçuklu’da gerçekleşen açılışıyla KIA’nın yetkili servis sayısı 38’e, yetkili satıcı sayısı ise 48’e ulaştı. KIA Türkiye Genel Müdürü Can Ağyel ve Motorcu Otomotiv Genel Müdürü Can Ağyel’in katılımıyla geçekleşen açılışa Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’te katılım sağladı.

Açılışta gerçekleşen konuşmasında KIA Türkiye Genel Müdürü Can Ağyel, “KIA’nın yeni, modern ve konforlu satış noktası görünümüne uygun olarak tasarlanan Motorcu Otomotiv’in Konya’ya kazandırılmasından dolayı gurur duyuyoruz. KIA’yı Konya’da temsil edecek olan Motorcu Otomotiv’in sadece satış hizmetleriyle değil, satış sonrası servis hizmetlerinde de iddialı olacağına inanıyoruz” dedi.

Servis ve hizmet kalitesiyle fark yaratacak

Günlük ortalama 8-10 araç giriş kapasitesi bulunan Motorcu Otomotiv servis departmanı, konusunda uzman ve tecrübeli ekibiyle müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılayabilmeyi hedefliyor. Hem servis hem de satış olmak üzere iki ayrı hizmeti Konyalıların hizmetine sunan Motorcu Otomotiv’de şu anda 35 kişi istihdam ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz