Mercedes-Benz X-Class etkinlikleri 2019’da hız kesmeden devam ediyor

0
1316

Mercedes-Benz X-Class etkinlikleri 2019’da hız kesmeden devam ediyor

  • Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar’ın, Pick-Up segmentinin Premium modeli ve Otomotiv Distribütörleri Derneği’nden “Yılın Entegre İletişim Kampanyası Ödülü” sahibi X-Class, İstanbul ve Erzurum’daki farklı etkinliklerle müşterileriyle buluşmaya devam ediyor.
  • Mercedes-Benz X-Class’ın yeni 258 BG’lik V6 motorlu X 350 d 4MATIC modeli, 12 Ocak Cumartesi günü Karaköy’deki Big Boyz Coffee Workshop’unda yakından incelenebilecek.
  • Yeni sezon sponsorluğu kapsamında Erzurum Palandöken’deki Sway Hotels’de yer alan X-Class araçlar, sömestr tatili boyunca her gün test edilebilecek.

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar, Pick-Up sınıfında dengeleri değiştiren, Mercedes-Benz X-Class’ın yeni V6 motor seçeneğini özel etkinliklerle meraklıları ile buluşturuyor. Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) düzenlediği “ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2018 Gladyatörleri”nde, “Yılın Entegre İletişim Kampanyası Ödülü”nü, X-Class için 2018 yılı boyunca geçekleştirdikleri 360° iletişim çalışmalarıyla kazanan Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar ekibi, 2019’da hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor.

Mercedes-Benz X-Class, yeni yılın ilk etkinliklerini İstanbul Karaköy’de 12 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan Mercedes-Benz X-Class Big Boyz Coffee Workshop ve yeni sezon kapsamında Erzurum Palandöken’deki Sway Hotel’de test araç etkinlikleri kapsamında müşterileriyle buluşarak gerçekleştiriyor.

Mercedes-Benz X-Class ile sömestr dönemine özel test etkinlikleri

Aralık 2018’de Erzurum Palandöken’deki Sway Hotel’deki “X-Class Winter Season Opening” ile başlayan etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Sway Hotels’deki Mercedes-Benz X-Class test sürüş etkinlikleri haftada 2 gün olarak gerçekleşirken; sömestr döneminde ilgililere her gün aracı deneyimleme fırsatı da sunuluyor. Sway Hotels’de ayrıca konukların büyük ilgisini çeken X-Class temalı özel bir süit oda da bulunuyor.

Karaköy’deki kahve etkinliğinde özel şovlar  

Mercedes-Benz X-Class ile buluşmalar 12 Ocak 2019 Cumartesi günü Big Boyz Coffee Workshop etkinliği ile devam ediyor. Karaköy’deki Federal Coffee’nin ev sahipliğinde, Sam Çeviköz’ün anlatımı ile düzenlenecek workshop’ta kahve hakkında genel bilgiler, çiftlikler, iklim ve toprak koşullarının kahve çekirdeğine etkileri, kavurma, öğütme ve harmanlamanın kahve çekirdeğine etkileri, üçüncü nesil demleme metotlarının uygulanması, kahve çekirdeğini yakından tanıma, aromalar ilgili genel bilgiler verilecek. Big Boyz Coffee Workshop’ta Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar’ın merakla beklenen aracı Mercedes-Benz X 350 d 4MATIC, grafiti sanatçısı Highhero tarafından boyanacak. Yanı sıra, X-Class’ın yükleme alanında ise otomotiv yedek parçalarından yapılan müzik aletleri ile Emre Günay özel bir gösteri gerçekleştirecek.

Mercedes-Benz X-Class Big Boyz Coffee Workshop

Tarih: 12 Ocak 2019, Cumartesi

Saat: 14:30 – 17:00

Katılım ücreti: 200 TL

Yer: Federal Coffee, Kemankeş Karamustafa Paşa Mah. Mumhane Cad. No: 14 34425 Karaköy, Beyoğlu / İstanbul

Eğitmen: Sam Çeviköz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz