THERMO KING YENİ T SERİSİ İLE VERİMLİLİK VE PERFORMANSI ÜST DÜZEYE ÇIKARTIYOR

0
1339

THERMO KING YENİ T SERİSİ İLE VERİMLİLİK VE PERFORMANSI ÜST DÜZEYE ÇIKARTIYOR

Thermo King’in dizel kamyon ailesinin üyesi T-serisi modelleri, verimlilik ve performansı ile müşterilerine sürdürülebilir çözümler sunmaya devam ediyor. Sessiz çalışması, düşük yakıt tüketimi, azaltılmış çevresel etkisi ve 55 dereceye kadar kanıtlanmış performansı ile T Serisi, Thermo King’in pazar liderliğini haklı çıkartacak özellikleriyle dikkat çekiyor.

Yeni T Serisi, güvenilirlik, performans ve düşük işletme maliyetleri ile sektörde yeni standartları belirliyor. T Serisi, yüksek performans için geliştirilirken, kabin içinden kontrol sistemiyle kolay ve hatasız bir kullanım avantajı da sağlıyor. Maksimum verimlilikle optimum performansı sunan ünite, daha düşük egzoz emisyonu ile daha düşük karbon salınımına sahip.

Düşük yakıt tüketimi, mükemmel ürün kalitesi

Thermo King, T-Serisi’nde maksimum verimlilik sunarken aynı zamanda performanstan ödün vermeden daha düşük yakıt tüketimi sağlar. T-1200R modellerinde bulunan ETV valfi sayesinde ünite içinde istenilen sıcaklığı sabitleyerek yakıt tasarrufu sağlamasının yanında taşınan ürünün kalitesini korumaya yardımcı olmaktadır. Ayrıca TSR ve TSR-3 kumanda panel sistemi yakıt tasarrufunu artıran özelliklere sahip olduğundan daha düşük işletme maliyeti oluşturmaktadır.

Thermo King T-serisi üniteleri, uzun ömürlü krank mili yatakları ile X426 C5 ve X430 C5 kompresörlere sahiptir. Daha fazla pompalama kapasitesine sahip yeni kompresörler daha yüksek hacimsel verim imkanı sağlamaktadır.

Opsiyon olarak tercih edilebilen Whisper gürültü önleyici kit, şehir içi dağıtımda ve sessizlik istenen bölgelerde rahat bir kullanım sağlıyor. Thermo King’in akustik laboratuvarlarında kapsamlı testlerle geliştirilen T-Serisi Whisper, en zorlayıcı şartlarda dahi soğutma kapasitesinden ödün vermeden sessiz bir performans sağlıyor. Ürün, mikro kanal teknolojisine sahip daha büyük kondansatörlerin, düşük gürültüye sahip fanların ve ses yalıtım malzemelerinin kullanılmasıyla daha sessiz hale getirildi. Ayrıca düşük gürültü sınıfına giren rakiplerine göre de %20 daha sessiz olmasıyla öne çıkıyor.

Yeni T Serisinde grafikli ekran görüntüsü kullanım kolaylığı sağlarken, ünitenin emniyetli şekilde çalışmasını sağlayan alarm sistemleri de bulunuyor. Bakım zamanı için hatırlatıcıların bulunduğu ünitenin elektrik ve motor aksamına kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Ünitede bulunan TSR ve TSR 3 kumanda panelinde bulunan kilitlenebilir tuş takımı, dizel/elektrik otomatik geçiş, ayar noktası uyarısı, ünitenin emniyetli şekilde çalışmasını sağlayan alarm sistemleri, dizel motor ve elektrik stand-by modu, saat sayaç ekranı, DAS (veri toplama sistemi) ve TracKing (uydu takip sistemi) özelliği ile şifreli koruma gibi geliştirilmiş birçok özelliği sayesinde etkin şekilde kullanılmaktadır.

Doğuş Otomotiv 2008 yılından itibaren Türkiye’de Thermo King distribütörlüğüne devam etmektedir. Doğuş Otomotiv şirket vizyonu gereği distribütörü olduğu markanın tüm teknolojik gelişimlerini Türk kullanıcıların hizmetine dünya ile aynı anda sunmaktadır. 2008 yılından bugüne kadar Doğuş Otomotiv, sektörde ilk kez müşteri destek hattını kurması, kumanda paneline Türkçe dil alternatifini ekletmesi, ünitenin kayıt altına aldığı hava hareketlerinin raporunu yazılı olarak veren dokunmatik TouchPrint yazıcının, kapının açıldığı anda soğutmayı durduran kapı sensörü, sektörün dijital dönüşümüne çok önemli katkılarda bulunmuştur. Farma – İlaç taşımacılığındaki gereksinimleri ve talepleri eksiksiz olarak karşılayan, AB normlarına uygun İyi Dağıtım Uygulaması (GDP)’nı geliştirmiş ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile Yetkilendirme Protokolü oluşturarak, ATP Anlaşması kapsamında test, onay ve belgelendirme işlemlerine Gebze, Sakarya ve Hatay bölgesinde devam etmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz