İZTAŞIT’ ın Seferihisar’ da tercihi Isuzu Novociti Life oldu

Anadolu Isuzu mühendisleri tarafından geliştirilen Isuzu Novociti Life aracı İzmir Seferihisar yollarına çıktı. 28 adet Novociti Life İzmir‘lilere daha konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunma hedefiyle ESHOT Genel Müdürlüğü denetiminde taşımacılık faaliyetini sürdüren S.S. 43 no’lu Seferihisar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ’ne teslim edildi.

Anadolu Isuzu’nun ödüllü modeli Isuzu Novociti Life, İzmir Seferihisar halkına hizmet vermeye başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, kent merkezi dışındaki ilçelere toplu ulaşım olanaklarını artırma hedefiyle hayata geçirdiği İZTAŞIT projesi kapsamında 28 adet Novociti Life, 28 Aralık 2019 tarihinde Seferihisar’da düzenlenen törenle ESHOT’a teslim edildi. Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Anadolu Isuzu Satış Yöneticisi Murat Küçük’ ün yanı sıra İzmir genelindeki pek çok motorlu taşıyıcı kooperatifinin temsilcileri ile Seferihisar halkı da katıldı.

Isuzu Novociti Life’ın sınıfının en ekonomik, en konforlu, en güvenli ve performansı en yüksek aracı olduğunu kanıtlamış olan ve Türkiye’de Türk mühendisleri tarafından geliştirilen Novociti Life’ın yaşlı ve engelli vatandaşların ulaşımını da kolaylaştırıyor. 28 adet Novociti Life İzmir yollarında halkın hayatını kolaylaştırmak üzere yollara çıktı.

Yeni bir segment oluşturdu

Isuzu Novociti Life, alçak tabanıyla değişen pazar ihtiyaçlarına yönelik bir çözüm olarak gün yüzüne çıktı. Büyük otobüs yerine ideal boyutlarda otobüs konseptiyle dar sokaklı şehirleri de hedefleyen Novociti Life, alçak tabanlı yapısıyla engelli ve yaşlı nüfusun sosyal hayata daha fazla katılımını da destekliyor.

Anadolu Isuzu’nun otobüs ürün grubunda bulunan 9,5 m. uzunluğundaki Citibus modeli ile 7,5 m. uzunluğundaki Novociti modeli arasında 8 m. uzunluğuyla yeni bir segment oluşturan Novociti Life, ideal boyutlarıyla beraber otobüs görünümünü de koruyor. Novociti Life’ın alçak tabanlı tasarımına ilave olarak, satış sonrası ve operasyonel maliyetler anlamında da kullanıcıya tasarruf sağlıyor. Toplam 60 kişilik yolcu kapasitesiyle geniş iç hacimli Novociti Life, gün ışığının araç içerisinde etkin kullanımını sağlayan özel yolcu camı tasarımıyla, tekerlekli sandalyedeki yolcuların dahi çevreyi seyrederek keyifli seyahat edebilmelerine imkan veriyor.

Hem yolcu hem de kullanıcının konforu için özenle tasarlandı

Isuzu Novociti Life yolculara konfor ve güven sağlarken, aracın servis hizmetlerini minimum sürede gerçekleştirmek için özenle tasarlandı. Motor ve güç aktarım sistemlerinin arkada olması, gerekli durumlarda şanzımanın ve motorun bakım ve onarımını kolaylaştırıyor. Novociti Life’ın motor bölümüne üç taraftan ulaşılabilmesine imkân sağlayan bakım kapakları sayesinde günlük bakım işlemleri kolaylaşırken müdahale süresi de kısalıyor.

Isuzu Novociti Life, bir yılda toplam 3 ödül aldı. Turquality kapsamında 2017 yılının sonunda düzenlenen ve Türkiye’nin en prestijli tasarım organizasyonu Design Turkey’de “İyi Tasarım Ödülü”’nün sahibi olan Isuzu Novociti Life, ilk yurtdışı ödülünü Nisan 2018’de A’Design Award & Competition’dan “Gold A’Design Award” ile almıştı. Son ödülünü Polonya’nın Kielce şehrinde düzenlenen Transexpo Fuarı’ndan “New Model Bus” kategorisi 3.’lüğüyle alan Isuzu Novociti Life, toplu ulaşımda midibüs segmentinde lider konumdaki Anadolu Isuzu’yu çok daha güçlü konuma taşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz