IVECO Yeni IVECO S-WAY R Yarış Kamyonlarını Tanıttı

Team Hahn Racing ve Team Schwabentruck’ın kullanacağı IVECO S-WAY R yarış kamyonlarının resmî tanıtımı IVECO’nun Almanya Ulm’de yer alan test pistinin bulunduğu tesisinde 16 Mayıs 2020’de gerçekleşti

Team Hahn Racing’den Jochen Hahn ve Team Schwabentruck’tan Steffi Halm, pistte yeni kamyonlarla yarışarak performanslarını ve kabiliyetlerini ortaya koydular.

Hahn Racing ve Schwabentruck takımlarının yeni yarış kamyonları, 2020 kamyon yarışı sezonunda yeni IVECO S-WAY tasarımlarıyla izlenebilir olacak.

Ulm, 18.05.2020

IVECO, 2020 yarış sezonuna Team Hahn Racing ve Team Schwabentruck için özel olarak hazırlanan IVECO S-WAY R yarış kamyonlarının resmî tanıtımı ile başladı. Etkinlik 18 Mayıs 2020’de IVECO’nun ağır kamyonlarının üretildiği ve ARGE merkezinin yer aldığı Ulm’daki yarış pistinde gerçekleşti. Mevcut durum nedeniyle tanıtıma küçük bir grup güvenlik ve hijyen önlemleriyle uyumlu bir şekilde katıldı.

Team Hahn Racing’den Jochen Hahn ve Team Schwabentruck’tan Steffi Halm yeni kamyonları test pistinde deneyimledi ve araçların güçlü performansını gösterdi. Etkinlik aynı zamanda IVECO’nun Facebook sayfasından canlı olarak yayınlandı ve takımların sponsorları, iş arkadaşları ve hayranlar tanıtımı, başarıyla geçen 2019 sezonuna kısa bir bakışı ve önümüzdeki sezonun fragmanını izleme şansına sahip oldu.

IVECO S-WAY R kamyonlarının tanıtımı 5 aylık geliştirme ve testlerin sonucu. Yeni yarış kamyonları 2019’ta tanıtılan IVECO S-WAY’in fonksiyonellik ve konfor sağlayan kabininden sürtünme katsayısını %12’ye kadar düşürerek %4’e kadar yakıt tasarrufu sağlayan optimize aerodinamiğine kadar tüm gelişmiş tasarım ve mühendislik özelliklerini barındırıyor.

6 Kez Avrupa Kamyon Yarışı Şampiyonasını kazanan Jochen Hahn, “Giulia” adını verdiği yeni kamyonu hakkında “IVECO S-WAY R – hiç abartısız – bugüne kadar ürettiğimiz en iyi ve en tarz yarış kamyonu. Bu “IVECO Boğası”nın kabiliyetlerini yarış pistinde görmek için sabırsızlanıyorum” dedi.Schwabentruck takımının sürücüsü Steffi Halm,Renklere gelince benim kamyonum Jochen’inkinden çok daha iyi görünüyor” dedi. “Ancak bu sezon pek fark etmeyecek, zira yalnız arkasını görecekler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz