obilet.com ve Papara %5 Nakit İadesi Kampanyasıyla Güçlerini Birleştirdi

Türkiye’nin lider elektronik para kuruluşu Papara ile Türkiye’nin en büyük uçak ve otobüs bileti platformu obilet.com, pandemi döneminde kullanıcılarına özel bir kampanya için bir araya geldi. obilet.com’dan Papara Card’larla yapılan uçak ve otobüs bileti harcamalarında kullanıcılar anında %5 nakit geri ödemesi kazanabilecek.

Papara Card sahiplerinin 2020 sonuna kadar yararlanabileceği kampanya kapsamında obilet.com üzerinden Papara Card kullanarak yapılacak her alışverişte, harcama tutarının %5’i nakit para olarak anında Papara hesaplarına geri dönecek.

Kampanya kapsamında her ay toplam 30 TL’ye kadar nakit para geri alınabilecek. Üstelik kampanyaya katılımda herhangi bir kısıtlama yok, tek yapılması gereken Papara Card alarak obilet.com’u ziyaret etmek.

2016 yılında “Elektronik Para Kuruluşu” olarak faaliyete geçen Papara, Türkiye’de ilk defa banka bağımsız MasterCard logolu bir ön ödemeli kart üreterek ve kullanıma sunarak ödeme sistemleri teknolojisine yeni bir soluk getirdi. Her gün milyonlarca kullanıcının gerçekleştirdiği işlemlerle alanında lider konumda olan Papara’nın en yenilikçi özelliklerinden biri de “Cashback” adını verdiği ve kullanıcılarına birçok önde gelen marka ve sitede yaptıkları harcamaların bir kısmını anında nakit para olarak geri kazanma imkanı sundukları nakit iade programı.

Papara son olarak da Türkiye’nin en büyük otobüs ve uçak bileti satış platformu obilet.com ile güçlerini birleştirerek kullanıcılarına uygun fırsatlar sunmaya başladı. Böylece Papara Card sahiplerine yıl sonuna kadar obilet.com üzerinden alınan her bilette %5 anında nakit kazanma fırsatı doğmuş oldu.

2012 yılında kurulan obilet.com ise online bilet satış platformları arasında 1. sırada yer alıyor. obilet.com ayrıca dünyanın önde gelen internet ölçüm ve analiz şirketi SimilarWeb tarafından açıklanan Temmuz 2020 ziyaretçi istatistiklerine dünya genelinde en çok ziyaret edilen 20. ulaşım-seyahat sitesi konumunda. Yılda 10 milyondan fazla bilet satan obilet.com, son olarak Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB ETÜ işbirliğinde gerçekleştirilen “Türkiye 100” programında %340 büyüme oranıyla 2 yıl üst üste “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi” arasında yer aldı. obilet.com ayrıca Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA araştırmasına göre de ulaşım-seyahat sektöründe Türkiye’de en hızlı büyüyen firma oldu.

A man is buying air tickets over the Internet using a laptop for a long-awaited trip. Online purchase and booking of travel tours

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz