TEMSA, 2 elektrikli otobüs modeliyle  IAA 2021’de yerini alacak

Dünyanın 66 ülkesine 15 bini aşkın aracı yollarda olan TEMSA, bu yıl 7-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek IAA Mobility 2021 Fuarı’nda, elektrikli araçları Avenue Electron ve MD9 electriCİTY’nin yanı sıra, batarya paketlerini sergileyecek.

TEMSA, Avrupa’nın önemli fuarları arasında yer alan IAA Mobility 2021 Fuarı’nda yerini almaya hazırlanıyor. 7-12 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Munich şehrinde düzenlenecek ve dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda üretici ve servis sağlayıcının yer alacağı fuara TEMSA, 2 farklı elektrikli aracının yanı sıra kendi bünyesinde üretmeye başladığı batarya paketleriyle katılacak. Geçtiğimiz yıl başladığı elektrikli araç ihracatını hızla devam ettiren TEMSA’nın Hall A2’de bulunan C52 numaralı standında sergileyeceği Avenue Electron ve MD9 electriCİTY araçları, aynı zamanda fuarda shuttle hizmeti de verecek.

‘Smart Mobility’ vizyonuyla üretiyoruz

IAA 2021’in yılın en çok beklenen organizasyonları arasında olduğunu vurgulayan TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, “Mobilite artık yaşamın vazgeçilmez bir unsuru. Dünyada bütün şirketler gelecek kurgularını mobilite üzerine yapıyor. Biz de uzun süredir ‘Smart Mobility’ vizyonu ile elektrikli araçlar, akıllı araçlar ve otonom araçlar üzerine ciddi yatırımlar yapan bir şirket olarak, bu değişim sürecinin bir parçası olmak ve gelecekte ihtiyaçlara en uygun, en modern taşıtları üretmek üzere tasarımlar yapıyoruz. Bu yıl IAA Mobility Fuarı’nda ‘Smart Mobility’ vizyonumuzun en somut örneklerinden olan iki adet elektrikli aracımızla birlikte, batarya ve pil ekranlarını da sergileyemeye hazırlanıyoruz. Bu fuarın gelişimimize önemli bir katkı sağlamasının yanı sıra 2025 yılında ürettiğimiz her iki otobüsten birinin elektrikli olması hedefimize bizi daha da yaklaştıracağına inanıyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz