Otokar’dan İzmir Menemen’e 103 otobüslük dev teslimat

Türkiye’nin lider otobüs üreticisi Otokar, modern otobüsleri ile toplu taşımada ilk tercih olmaya devam ediyor. Otokar, yılın dev teslimatlarından birini İzmir Menemen’e gerçekleştirdi. ESHOT denetimli İZTAŞIT bünyesinde özel halk otobüsü olarak çalışacak 103 adet otobüs, Menemen Yeni Garaj’da düzenlenen törenle hizmete başladı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, yurt dışında ve Türkiye’nin dört bir yanında belediyelerin toplu taşıma filolarını modern araçlarıyla güçlendirmeye devam ediyor. Ürettiği araçların teknolojisi, tasarımı, ergonomisi ile 50’yi aşkın ülkede milyonlarca yolcuya konforlu ve güvenli bir seyahat imkanı sunan Otokar; yılın en büyük teslimatlarından birine daha imza attı. Türkiye’nin lider otobüs üreticisi, Ege’nin incisi İzmir’in Menemen ilçesine 103 adetlik otobüs teslimatı yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından SS 34 No’lu Menemen Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile Menemen Minibüsçüler Odası’nın birleştirilmesinden sonra Otokar Bayii Atalay Otomotiv kanalıyla gerçekleştirilen satışın teslimat töreni Menemen Yeni Garaj’da yapıldı. ESHOT denetimli İZTAŞIT bünyesinde özel halk otobüsü olarak çalışacak araçların teslimat töreni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanları, Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, SS 34 No’lu Menemen Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirel, ilçe kooperatif başkanları, yöneticileri, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, OtobüsBölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz ve Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Atalay‘ın katılımıyla gerçekleşti.

Ege’nin incisi İzmir’de toplu taşıma için bir kez daha Otokar otobüslerinin tercih edilmesinden dolayı gurur duyduklarını dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, ” Otokar olarak küresel ölçekte yenilikçi araçlar üreterek modern şehirlerde toplu taşımaya katkı sağlıyoruz. İstanbul’dan Almanya’ya, İtalya’dan İspanya’ya, Malta’dan Romanya’ya milyonlarca kişi işine, sevdiklerine, okuluna ulaşmak için toplu ulaşımda Otokar araçlarının konforunu yaşıyor. Hem belediyeler hem de bu araçlarda seyahat edenler için en iyisini geliştirmek hedefiyle durmadan çalışıyoruz. Değişen ihtiyaç ve beklentilere uygun olarak tasarlayıp ürettiğimiz, 6.6 metreden 12 metreye kadar 3 farklı model  aracımızı Menemenlilerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni araçların  hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Teslimatı gerçekleşen Otokar Kent LF, Sultan City ve Centro’lar, Menemen ve çevresinde, İzmir Otogarı, Bornova bağlantılı hatlarda hizmet verecek.

PAZARIN YENİ GÖZDESİ: OTOKAR CENTRO

Halk otobüsleri kooperatifleri ve belediyeler için özel olarak tasarlanan 6,6 metre uzunluğundaki CENTRO mikrobüs, geniş ayakta durma alanı ile dikkat çekiyor. 11 sabit, 6 katlanır koltuklu araçta 14 ayakta yolcu taşınabiliyor. Euro 6 emisyon seviyesini sağlayan çevreci motoru, üstün performansı ile dik yokuşları zorlanmadan tırmanırken, düşük işletme giderleri ile esnafa ve belediyelere yük olmuyor. Hızlı biniş ve inişi sağlayan geniş kapıları ve ferah iç hacmiyle Otokar CENTRO, yolcular şehrin keyfini sürerken, teknolojisi ve yüksek güvenlik donanımı ile sürücüsüne güven veriyor.

METROPOLLERİN VAZGEÇİLMEZİ: OTOKAR KENT LF

İç ve dış modern görüntüsü, çevreci motoru, üstün yol tutuşunun yanı sıra ekonomik olmasıyla da ön plana çıkan Kent LF, düşük işletme giderleriyle de kullanıcısına her daim maliyet etkin çözümler üretmesini sağlıyor. Güçlü kliması ile her mevsim ferah yolculuk vadeden araç, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistemiyle maksimum güvenlik sunuyor. Basamaksız girişi ve tam alçak tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunan Otokar Kent LF, sahip olduğu özelliklerle Türkiye’de ve yurt dışında şehir içi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIYOR: OTOKAR SULTAN CITY

Şehir içi toplu taşımacılığında engel tanımayanların ilk tercihi olan Sultan City, yüksek yolcu kapasitesi, düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı, düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile kazandırıyor. Modern görünüşü, ferah iç mekanı ve üstün yol tutuşu ile dikkat çeken araç, düz arka zemini engelli yolcu taşımacılığına olanak veriyor. Geniş kapısı hem yolcu iniş binişini hızlandırıyor; hem de kolay açılır kapanır engelli rampası ile herkese seyahat özgürlüğü sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz