Sırbistan’a 10 adet KENT otobüs ihraç edildi

Sırbistan’daki Otokar otobüslerinin sayısı artmaya devam ediyor

Türkiye otobüs pazarının lideri Otokar, ihracatta hız kesmiyor. Modern toplu taşıma araçları ile Avrupa’nın farklı ülkelerinde büyük beğeni toplayan Otokar, siparişini aldığı 10 adet Kent otobüsünü Sırbistan’a teslim etti.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, toplu taşıma için ürettiği otobüslerle Türkiye’nin yanı sıra yurtdışında da gönülleri fethetmeye devam ediyor. İspanya’dan Almanya’ya, Fransa’dan Belçika ve İtalya’ya kadar dünyanın 50 ülkesinde 35 binden fazla otobüsü ile milyonlarca yolcuya konforlu, güvenli seyahat imkânı sunan Otokar, Sırbistan bayisi kanalıyla kazandığı ihale kapsamındaki otobüslerin teslimatını gerçekleştirdi. Otokar, Sırbistan’ın Subotica şehrinde toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere 8 adet Kent U, 2 adet Kent LF olmak üzere toplam 10 şehir içi otobüsü düzenlenen törenle teslim etti. Subotica kentinde gerçekleştirilen teslimat törenine Subotica Belediye Başkanı Bogdan Laban ve JP Subotica-Trans firmasının genel müdürü ile yetkilileri katıldı.

Son üç yıldır Sırbistan’da en çok satış yapan markalar arasında ilk üçte yer alan Otokar’ın farklı modellerdeki pek çok aracı, ülkenin farklı şehirlerinde toplu taşımacılık alanında kullanılıyor. Sırbistan caddelerindeki Otokar markalı otobüs sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

ŞEHİR İÇİ TAŞIMACILIKTA ÜST DÜZEY KONFOR SUNUYOR

İç ve dış modern görüntüsü, çevreci Euro 6 motoru, üstün yol tutuşunun yanı sıra ekonomik olmasıyla da ön plana çıkan Kent otobüsü, düşük işletme giderleriyle de kullanıcısına her daim kazandırıyor. Güçlü kliması ile her mevsim ferah yolculuk vadeden Kent, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor. Basamaksız alçak giriş tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunan Otokar Kent, sahip olduğu özelliklerle yurt dışında şehir içi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz